Anahtar Deliği 12.04.2016

2 MENAJER TRABZON’DA BİR ARAYA GELDİ!   İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa kulübünde forma giyen Senegal asıllı Fransız, oyuncu Aly Cissokho’nun menajeri İrfan Şahin Trabzon’a geldi.   Menajer Şahin'in Trabzon'a gelecek olması Trabzonspor ile

Anahtar Deliği 12.04.2016
2 MENAJER TRABZON’DA BİR ARAYA GELDİ!
 
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa kulübünde forma giyen Senegal asıllı Fransız, oyuncu Aly Cissokho’nun menajeri İrfan Şahin Trabzon’a geldi.
 
Menajer Şahin'in Trabzon'a gelecek olması Trabzonspor ile görüşeceği iddialarına neden oldu.
İrfan Şahin’in Trabzonlu olduğunu spor camiası iyi bilir. Ayrıca şu da iyi bilirsiniz Trabzon’da Coşkun Yılmaz ile de sıkı fıkıdır.
 
Çok iyi arkadaştırlar.
 
Dün bunu sosyal medyada paylaştıkları fotoğraftan da anlıyoruz.
 
Ayrıca kadim dostları kentin sanatsal yüzlerinden iş adamı Şener Yavuz da vardı. 
 
Konuştuklarını az çok tahmin ettik yaz siz?
 
 
“BAŞKAN O YAZAR HAKKINDA DAVA AÇACAK MI?” 2. SAYFADA
 
 
BAŞKAN O YAZAR HAKKINDA DAVA AÇACAK MI?
 
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu bir kaç haftadır müthiş bir savaş halinde.
 
Yönetimiyle birlikte basketbolda ki kirli çarka çomak soktuları için inanılmaz şekilde saldırıya uğruyorlar. 
 
Menajer-Federasyon-Hakemler üçgenindeki şeytanlık bu defa bakalım ortaya çıkabilecek mi?
 
Fakat Trabzonspor Kulübü ağır şekilde yıpratılmaya çalışılıyor.
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve basketin Başkanı Abiş Hopikoğlu ile yöneticiler ayrıca camianın tüm kesimleri bu konuda birlikte hareket etmelidir.
 
Bakın daha geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulübü’nü karalamak isteyen, hakkını savunmak isteyen Trabzonspor’u haddini aşarak yıpratmak isteyen İstanbul yerel medyası da görevini yapmaya başladı. Bunların içinde kendine yazar diyen Fatih Söylemezoğlu, son yazısında hakaretler yağdırdı!
 
Trabzonspor sahipsiz sanan bu yazar hakkında Başkan Abiş Hopikoğlu ne yapacak?
 
Dava açmasını bekliyoruz.
 
“İBRAHİM SAĞIROĞLU KINAYACAK MI?” 3. SAYFADA
 
İBRAHİM SAĞIROĞLU KINAYACAK MI?
 
Trabzon’un Yomra İlçesi karıştı. Son günlerde kent gündemine oturdu. Ak Parti genel merkezi de olanları seyredir. MHPli Meclis üyesi Hasan Bayrak’ın Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde eleştirmesinden 24 saat geçtikten sonra darp edilmesi olayı daha da büyüttü. Şimdi bugün Başkan Sağıroğlu Trabzon Gazeteciler Cemieyeti’nde açıklama yapacak. Hakkındaki iddiaları çürütecek. Sağıroğlu bakalım MHPli Meclis üyesine yapılan saldırıyı kınacak mı? Merak edilenlerden biri de bu.
 
Bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarının da sorularını yanıtlayacak. Merakla açıklamalarını bekliyoruz.
 
"MUHARREM USTA VE VODAFONE ARENA’NIN AÇILIŞI" 4. SAYFADA
MUHARREM USTA VE VODAFONE ARENA’NIN AÇILIŞI
 
Aldığımız bilgilere göre Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena Beşiktaş Stadyumu’nun açılışını takip ettirmiş..
 
Bizzat kendisi de çeşitli yollarla takip etmiş. Her bir detayı not almış.. Kıyıda köşede eksik bir şey bırakmamış.
Yani sizin anlayacağınız Akyazı Trabzonspor Stadyumu açılışına dersini iyi çalışıyor. Beşiktaş yönetiminin yaptığı eksikleri asla yapmak istemiyor. Büyük olasılıkla daha farklı bir şekilde planlıyor. Bu arada sponsorluk konusunda görüşmeler devam ediyor. Önce ibre Turcell’e dönmüştü.. Hala köprüler atılmadı. Diğer tekliflerde değerlendiriliyor. Trabzonspor bu işten müthiş karlı çıkacak.
 
SUAT ŞEN VE ALİ RIZA EGEMEN NEDEN SUSKUN?
SUAT ŞEN VE ALİ RIZA EGEMEN NEDEN SUSKUN?
 
Trabzonspor yöneticileri arasında kopukluk olduğu söyleniyor ama biz inanmıyoruz. Şu anda herşey yolunda. Sportif anlamda olmasa da birliktelik anlamında harika bir atmosfer var. Camia takıma sahip çıkmalı. Avni Aker’De bu sezon son müsabakalar oynanıyor. Taraftar Avni Aker’e ilgi göstersin. Artık 12. adam da görevini yapsın. Olabilir kırılmış olabilirsiniz. Ama bu takım hepimizin. Bu arada medyada oldukça yazıldı çizil. Yöneticilerden Suat Şen ve Ali Rıza Egemen’in istifa edeceği söyleniyor. Yorumlar yapılıyor. Ama kendilerinden hala bir ses çıkmadı. İstifa etmeyeceğiz öyle birşey yok sorun yaşamıyoruz diyen yok. Acaba neden?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler