Anahtar Deliği -12.02.2018

Anahtar Deliği -12.02.2018

Anahtar Deliği -12.02.2018
METİN KARA İNŞAATÇILARI ALDI

İnşaatçılar Odası seçimleri dün yapıldı. Ayhan Taflan yeniden başkanlığa seçildi. Kulislerde ‘Metin Kara yine bir odayı aldı güçlendi’ yorumları yapıldı. TESOB Başkanı Metin Kara’nın desteklediği aday seçildi. Taflan onun desteklediği adaydı. Kara’nın rakibi Davut İlik ciddi şekilde Kara’ya karşı bir tek şoförler odasını aldı. Desteklediği bir kaç odayı da aldı. Lakin halen Kara güçlü. İnşaatçılar odasında Semih Sarıalioğlu’nun kaybetmesi bunu gösterdi. Bu arada Kara, aldığı desteği gördü. Hemen açıklamalar yapmaya başladı. TESK kooperatifi başkanı da olan Kara, Trabzon esnafının 14 yıllık başkanlığı boyunca en iyi dönemini geçirdiğini ifade ederek, hem esnafa hem iktidara mesaj verdi, ardından, esnafa her zaman kapılarının açık olduğunu her türlü desteği sağladıklarının altını çizdi. 

O SALDIRIDA PARMAK İZİ YOK!

Trabzon Hayvan Koruma ve Yaşatma Derneği binasının camları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce taşlanarak kırılması üzerine Dernek Başkanı, Lütfiye Tüzün Kurban açıklama yaptı. “Buraya 15 yılımızı verdik. Burada bir sürü yaralı ve hasta hayvan bakıyoruz bu bana bir tehdittir” diyen Kurban, “Yapan kişi eldiven takıyor. Hiç parmak izi bulunmadı” diyerek soruşturmayla ilgili detay verdi. 

Kurban son olarak, “Bunu hiçbir hayvan yapmaz. Bunları nasıl aileleri yetiştirdi?” diyerek sitem etti haklı da.. 

TRABZON’DA İYİ PARTİ KAÇ KONGRE TAMAMLADI

İYİ Parti Trabzon’da oluşumunu bitirmek üzere. Teşkilatlarını tam oturtmaya başladı. Kongreler bittiğinde sahaya incekler. Şu ana kadar Trabzon’da 7 ilçede tamamlandı. Bunlar Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Düzköy ve Yomra. Kurucu başkanlar buralarda değişmedi.  Ortahisar’da değişti.  Çünkü buranın başkanı Derviş Köz aynı zamanda meclis üyesiydi. Tüzük gereği bırakmak zorunda kaldı. Zaten geçiş süreci için bu görevi devralmıştı. Görevini Duygu Keleş Aydın’a bıraktı. Akçaabat’a Ergün Güner, Araklı’ya Baki Malkoçoğlu, Arsin’e Mustafa Küçükibrahimoğlu, Beşikdüzü’ne Fuat Gözaçan, Yomra’ya Gündoğdu İskender ve Düzköy’e İlker Demir.

“FETÖ SÜRECİ KTÜ’YÜ NASIL ETKİLEDİ?” SORUSUNA CEVAP VERDİ

KTÜ Rektörü Süleyman Baykal Günebakış Gazetesi’nden Berkant Parlak’ın sorularını yanıtladı. Prof Dr Rektör Baykal, FETÖ operasyonları ve soruşturmalarının KTÜ’yü etkileyip etkilemediği yönündeki soruya, “Bu KTÜ2ye özel bir sürçe değil tabi ancak KTÜ’de devlet kurumlarının bir parçası. Öğretim üyesi kayıplarımız oldu ancak bu kayıplar   eğitim, araştırma ölçeğini etkileyecek kayıplar değil. KTÜ büyük ve köklü bir üniversitedir. Bu avantajlarla birlikte KTÜ daha az etkilenmiştir. Bu süreç hala devam ediyor. İkinci dönemden gelen tecrübemizle bu süreci avantaja dönüştürmeye çalıştık” diyerek cevap verdi. 
Bu arada röportajda bir dikkat çekici konu da otopark konusu. Yaklaşık bin 400 araçlık otoparkın ihalesi bu ayın 22’sinde yapılacak. Böylece Tıp Fakültesine gelen hastalar ve yakınları da rahatlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler