Anahtar Deliği 11.10.2016

Anahtar Deliği 11.10.2016

Anahtar Deliği 11.10.2016
BAŞKANA BİR TAVSİYE

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dün meclis toplantısında her konuya detaylıca anlatmaya çalıştı.Vallahi biz dinlerken yoruldu. Her projeyi her yatırımı paftasından cahtasına kadar meclis üyelerine anlattı. Hatta bazen yorulduğunu bile hissettik. Özellikle meclis üyelerinin yol sorunlarıyla ilgili gelen eleştirilere de cevap verdi. Hatta bir ara Başkan Gümrükçüoğlu kürsüden konuşma diksiyonunu bıraktı, “Yahu yapacağız. Yetiştiremiyoruz. E yok da demiyoruz. Yapacağız” dedi. Başkana tavsiyemiz konuları uzatmadan teknik konulara da fazla girmeden bazı şeyleri net kısa ifade etsin. Vallahi o da yoruluyor anlatacağı kişiler de… Hadi yok bu böyle olur diyorsa e yapacak da birşeyimiz yok. 

HÜSEYİN ÖRS NE YAPTI?

* ’İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu gururumuz dedi‘Ak Parti’ye geçecek’ dedikodularını alevlendirdi.
* Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için soyunan Ak Partililere ‘korku’ saldı.
* MHP’de ‘yahu böyle de olmaz ki. Sen muhalefetsin. Nereden çıktı bu cilalı laflar’ dedirtti.
* Siyasette övmek de olur, desteklemek de olur tartışmalarını alevlendirdi.
* ‘Trabzon siyasetine yeni bir soluk getiriyor ne güzel birlikte hareket ederek hizmet getirsinler’ diyenlere koz verdi. 
* Bu aralar siyasi gündem yavan, tatsız gidiyordu bir renk kattı. 
* MHP açığa almalarla konuşulurken konu açtı.

CAHİT ERDEM ARALIK AYINI İŞARET ETTİ 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın Aralık ayında ne yapacağı merak konusu oldu. Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, “Aralık ayında Trabzonspor için tüzük gereği seçim yapılması gerekir” çağrısına kulüp yönetimi kulak asmadı. Aralık ayında genel kurula seçimli olması ile ilgili madde koyulup koyulmayacağı merak konusu olurken Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin CHP Grup Başkanı ve aynı zamanda ASKG Başkanı Cahit Erdem konuya ilginç bir yaklaşımda bulundu. Erdem,”Aralık ayında seçimli genel kurul gerçekleşmelidir. Çok aday da çıkabilir. Bu demokrasinin bir gereğidir ve olmalıdır. Trabzonspor’un zenginliğini gösterir. Ayrıca Aralık ayında seçim olması sayın Başkan için de önemli olacaktır. Bu süreçte yönetimini güçlendirme fırsatı bulacaktır. Yani hem Trabzonspor hem kendi için seçim yapmalıdır. Aralık ayında seçimli genel kurul olmalı tüzük tadilatı yapılmalıdır” dedi.



ARSİNSPOR DEĞİŞİM Mİ İSTİYOR?


Arsinspor’da camia bazı şeylerin değişmesini istiyor. Arsinspor geçen sezon bir gol yakmıştı. Averaj yüzünden Türkiye 3. lig profesyonel liginden Bölgesel Amatör Ligi’ne düştü. Arsin camiasında bu durum büyük üzüntü yarattı. Arsinspor burada mücadelesine başladı. İlçe üzerinde çok büyük bir konumu olan Arsinspor, yönetim değişikliğine gitmeye karar verdi.  Bu oluşuma Arsin İlçesi’nin önemli isimlerinden olan hayatını spora adamış profesyonel hayatını en üst liglerde oynamış ve şimdi Arsin İlçesi’nin değerli iş adamlarından Kamil Ustaömer'in talip oldu. Bu oluşumun büyük ilgi gördüğü öğrenildi. 

O EV DERNEK OLDU

2014 yılında Şenol Erdener tarafından kurulan Trabzon FOTOĞRAFEVİ 2 yıl boyunca faaliyetlerini başarıyla sürdürdü.
Şimdi yeni bir karar alan ekip Ekim 2016 tarihinden itibaren Trabzon Fotoğraf Derneği olarak Trabzonlu fotoğraf severlere hizmet etmeye devam edeceklerini duyurdular. Dernek Trabzon için hayırlı olsun.

TRABZON FOTOGRAFEVİ DERNEĞİ Kurucu Üyeleri şöyle;

Serdar Ali Gül  (Başkan)�
Dilruba Arz
İrem Üçüncü  (Başkan Yrd)�
Ayşe Yazgan Özdeş
Meral Yazıcıoğlu Yeşilçiçek
Merve Karabulut
Şenol Erdener
(Şenol Erdener, Ekim 2014’te Trabzon FOTOGRAFEVİ’nin kuruculuğunu yapmış ve 2014-2016 dönem yöneticiliği görevini yürüttü)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler