Anahtar Deliği 1.10.2015

 AK PARTİ TAŞINIYOR!  Dün Meydan Parkı’nda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi başarılı müteahhit Mustafa Usta ile karşılaştık.  Parti adına iş takibi yapıyordu.  Bilindiği gibi AK Parti il yönetimi Meydan’da eski belediye binasının arkasındaki DYP’nin bir d

Anahtar Deliği 1.10.2015

 AK PARTİ TAŞINIYOR!

 Dün Meydan Parkı’nda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi başarılı müteahhit Mustafa Usta ile karşılaştık.

 Parti adına iş takibi yapıyordu.

 Bilindiği gibi AK Parti il yönetimi Meydan’da eski belediye binasının arkasındaki DYP’nin bir dönem kullandığı eski ve tarihi binayı restore edip bu binaya taşınacak. 

 İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Usta’nın mesleği müteahhitlik olduğu için binanın restorasyon işi kendisine verilmiş, o da her an çalışmaları yakından takip ediyor.

 On gün içinde binanın tamiratı bitecek, binanın içindeki ahşap kısmı elden geçmiş, iç ve dış boya tamamlanmış olarak hazır hale gelecek, seçim döneminde Meydan’ın göbeğindeki bina partinin kullanımına açılacak.

 TADINDAN YENMEZ

 TADINDAN YENMEZ

 Dün gün boyu Trabzonspor üyelerinin önemli bir kısmı koşuşturma içindeydi.

 Aidat yatırmak için son gün 30 Eylül olduğu için mesai saati bitimine kadar aidatlar yatırıldı, gruplar Aralık ayı içinde yapılması gereken olağanüstü genel kurul için saflar belirlenmiş oldu.

 Başkan adayı olarak ismi geçenlerin 3 bin 500 üyenin aidatını yatıran isim olduğu da günün moda söylemlerinden biriydi.

 Tahmin etmiyoruz, başkan adaylarından hiçbirinin 3 bin 500 üyeye hitap ettiğini düşünemiyoruz.

 Önemli olan Aralık olağan genel kurulunda Trabzonspor Kulübü’ne layık bir başkan ve yönetim kurulu işbaşına getirmektir.

 Üyelerin iradesi bu kararlılığı sergilerse tadından yenmez.

AK PARTİ ÖNE GEÇTİ

AK PARTİ ÖNE GEÇTİ

7 Haziran genel seçiminde Trabzon’da sokağa çıkan ilk seçim propaganda aracı CHP’li Haluk Pekşen’in otobüsleri olmuştu.

 1 Kasım erken seçimine bir ay kala bu kez ilk adım AK Parti’den geldi.

 AK Parti’nin seçim otobüsü Meydan civarı ve Maraş Caddesi’nde birkaç tur atarken, hadi bismillah slagonu vatandaşların dikkatlerinden kaçmadı.

 Hadi bismillah sloganı Yüksek Seçim Kurulu tarafından yasaklandığı yazılıp çizilmesine rağmen AK Parti’nin bu slogandan vazgeçmemiş olması sürpriz değil.

 PASSOLİG’E SON!

 PASSOLİG’E SON!

 Dün Ankara’da geniş katılımlı toplantı ile CHP adaylarını tanıttı, seçim beyannamesini açıkladı ve gösteri yaptı.

 Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına bakılırsa, 7 Haziran 2015 genel seçim sürecindeki vaatlerine zam yapmış.

 Bir de iktidar olursak Pasoligi kaldıracağız, maça gitmek isteyen gençlerin önünü açacağız vaadinde bulunmuş.

 Madem, hükümetin yetkisi var, bugün ki TFF’ye neden talimat verilip Pasolig garabeti sonlandırılmıyor?

 ÖNÜMÜZDEKİ KIŞ UZUNGÖL MASAYA YATACAK

 ÖNÜMÜZDEKİ KIŞ UZUNGÖL MASAYA YATACAK

 Uzungöl turizm bölgesinde, Trabzon Büyükşehir Belediye zabıta ekipleri tarafından işletmelere yapılan denetim sonunda, bazı işletmelerin Arap turistlere kazık attıkları yönünde çıkan haber, yöredeki gerçek işletmecileri mutlu etmiş.

 Belli ki, işini dürüst yapan Uzungöl’de tesisi olduğu halde tüm Uzungöl turizm bölgesine sahip çıkan, o güzelim turizm merkezinin Trabzon’un ve Türkiye’nin yüz akı olduğuna inanan işletmeler olması sevindirici.

 Bugün Trabzon’da yapılacak üst düzey TÜRSAB toplantısında Uzungöl Turizm bölgesi ele alınıp alınmayacağı bilinmiyor Ancak, Uzungöl turizm bölgesinin kendisini yönetecek kurallar koyacak bir yetkili birime ihtiyaç duyduğu ve bu kış sezonu boyunca bu sorunların ele alınacağı toplantıların yapılacağını duymak önemli bir gelişme.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler