Anahtar Deliği 10.11.2015

HEKİMOĞLU GÖREVE HAZIR   5-6 Aralık tarihinde yapılacak olan Trabzonspor genel kuruluna başkanlığını ilk açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu oldu.   Dün Zorlu Otel’de düzenlediği toplantı ile yönetimine alacağı bazı isimlerle basının karşısına çıkarken, bas

Anahtar Deliği 10.11.2015
HEKİMOĞLU GÖREVE HAZIR
 
5-6 Aralık tarihinde yapılacak olan Trabzonspor genel kuruluna başkanlığını ilk açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu oldu.
 
Dün Zorlu Otel’de düzenlediği toplantı ile yönetimine alacağı bazı isimlerle basının karşısına çıkarken, basın toplantısı düzenlediği oda destekçileri tarafından adeta kuşatma altına alındı.
 
Yıllarını spora veren, başarılı bir iş yaşamı olan Celil Hekimoğlu, yıllardan beri Hekimoğlu Grup’un Başkanlığını yürütüyor, iş yaşamındaki başarısını kanıtladığını bilmeyen yoktur.
 
Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu’nu basın toplantısında son derece başarılı bulduk.
 
Başkan adayı olarak şişirildiği halde eline yazılarak verilmiş kağıdı kürsüye çıkıp okuyamayanların da bu kulübe başkan adayı çıkartıldığı günleri yaşayanlar olarak Hekimoğlu’nun ilk performansını başkanlık için yeterli bulduğumuzu özellikle vurgulamak isteriz.
 
Siyaset ve camianın ileri gelenleri 5-6 Aralık genel kurulunda tarafsız kalması halinde Hekimoğlu’nun yarışa büyük avantajlarla çıktığını söylemeliyiz.
 
Hekimoğlu listesini de yapar, geçen dönem aday olmuş isimlerin desteğini de öyle veya böyle alır.
 
Trabzonspor’un Trabzon’dan ve sorumlu yönetilme zamanı gelmiştir.
 
“GERÇEK EFSANE DE LİSTEDE!” 2. SAYFADA
GERÇEK EFSANE DE LİSTEDE!
 
Trabzonspor’da futbol oynamış eski futbolcuların kurduğu Profesyonel Futbolcular Derneği Celil Hekimoğlu’nun başkan adaylığını destekleme kararı aldığını görüyoruz.
 
Oynadığı futbolla sırf Trabzonspor camiasının değil, Türk futbol kamuoyunun sempatisini ve sevgisini kazanan gerçek efsane olan Ali Kemal Deniz’ci de Hekimoğlu’nun listesinde olması önemli bir adamı.
Celil Hekimoğlu’nun listesine yakışan ve renk katan bir isim oldu Ali Kemal Denizci.
 
Borda mavi formayı giyen ve Ali Kemal Denizci’yi bordo mavi forma altında seyrederek büyük keyif yaşayarak futbola doyan üyelerin Ali Kemal Denizci’ye destek vereceğine inanıyoruz.
 
Daha önce bordo mavili takımı yardımcı antrenör olarak çalıştıran Denizci, ilk kez elini taşın altına koyarak Hekimoğlu’nun listesinden yönetime aday olması önemli bir gelişme.
 
 
“CHP’Lİ PEKŞEN SAF TUTTU” 3. SAYFADA
CHP’Lİ PEKŞEN SAF TUTTU
 
Eski CHP milletvekili Umut Oran’dan sonra Yalova Milletvekili Muharrem İnce’de CHP genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
 
Son kurultayda da Kılıçdaroğlu ile genel başkanlık yarışına giren İnce dün adaylığını açıklarken, yanında sağ kolu gibi duran isim Trabzon CHP Milletvekili Haluk Pekşen’di.
 
Pekşen’in bu taraf duruşu Trabzon’da parti kademelerinde çok hoş karşılanmasa da İl Başkanı Güzide Uzun ve ekibinin desteğinin Pekşen’den yana, yani İnce’ye olduğunu söyleyebiliriz.
 
Kılıçdaroğlu ile İnce’nin son kurultaydaki yarışında Trabzon delegasyonu bölünmüş iki adaya da destek verilmişti.
 
Önümüzdeki günlerde gündeme gelecek normal veya olağanüstü kurultayda Trabzon delegasyonunun ne yapacağı şimdilik belli değil.
 
 
“KORAY AYDIN’A ADAY OL BASKISI” 4. SAYFADA
KORAY AYDIN’A ADAY OL BASKISI
 
MHP Trabzon eski milletvekili Koray Aydın 1 Kasım genel seçiminde sandıkta kaldıktan sonra bugüne değin bir açıklama yapmadı.
 
Hiç konuşmadı, seçim sonucu üzerine yorum yapmadı.
 
Öğrendiğimiz kadarıyla gününü Ankara Çankaya’daki ofisinde geçiriyor.
 
Gelen gideni de bu aralar hayli fazla imiş.
 
Seçilemeyen çok sayıda milletvekili adayının yanı sıra seçilen milletvekillerinden hatırı sayıda isim ve Anadolu’da MHP teşkilatlarında görev yapan ve Bahçeli’den umudunu kesin insanlar, Koray Aydın’ın bürosunda kendisine genel başkan adayımız ol baskısı kuruyorlar.
 Çok sayıda milletvekilinin oy kaybettiği ve milletvekili sayısının yarısını kaybeden MHP’de kaybedenlerin ısrarı bellidir, ancak seçilen milletvekillerinin de Koray Aydın’a adayımız ol baskısı kurması anlamlıdır.
 
 
“ÖRS REDDETTİ!” 5. SAYFADA
 
ÖRS REDDETTİ!
 
Asıl işi KTÜ İşletme Fakültesi öğretim üyeliği olan Doç. Dr. Hüseyin Örs, ilk olarak 7 Haziran seçiminde MHP’den milletvekili adayı oldu.
 
Bu seçimde meclise gidemeyen Örs 1 Kasım seçiminde de aday gösterilmesine rağmen MHP’nin oylarının erimesi nedeniyle yine sandıkta kaldı.
 
Daha önce 1461 Trabzon futbol kulübünde başkanlık yapan Örs futbolla iç içe olan bir isim.
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kendisine yeni dönemde yaptığı yöneticilik teklifi reddetmesine rağmen dün başkan adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu’nun listesinden yönetime aday olarak, basının karşısına çıktı.
 
Örs’ün Hacıosmanoğlu’nun teklifini reddetmesi camiada memnunlukla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler