Anahtar Deliği 10.10.2016

Anahtar Deliği 10.10.2016

Anahtar Deliği 10.10.2016
ŞENOL GÜNEŞ KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN

Ne oldu şimdi!
Şenol Güneş’in ütüsüz ve renksiz pantolonlarına takmıştınız?
Adı sanı duyulmamış futbolculardan oluşan İzlanda’ya bile yenilen Milli Takımınızdan ne haber?
Fatih Terim’iniz Hocalığı bıraktı kültürel ateşe mi oldu?
Hey size diyoruz?
İstanbul medyası..
Duyuyor musunuz?
Hadisenize..
Konuşsanıza..
Şenol Güneş kadar kafanıza taş düşsün sizin.
Duymaz görmezsiniz siz!
Siz belirli futbol lobilerinin, iki üç kişinin sözünden dışarı çıkamazsınız?
Sırf o dönem Trabzonlu, Trabzonsporlu diye neler ettiniz Şenol Güneş’e..
Şimdi marifetlerinizle övünün.. 
Siz Anadolu’yu yıkamayacaksınız. 

FARUK ÖZAK İLE ARALARI MI AÇILDI?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette gazeteci Osman Diyadin de vardı. Osman Diyadin daha önce Mehmet Ali Yılmaz’ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi’nde Genel Müdürlük yapmış ardından oradan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Hatta oraya bir daha gitmem diyordu karşımıza Mehmet Ali Yılmaz’ın yanında çıktı. E doğru diyormuş işte gitmem dedi gitmedi ne var bunda! Diyebilirsiniz.. Haklısınız. Ora ayrı ora ayrı. Sizi alıp farklı bir yöne doğru getirmek istiyoruz. O fotoğrafta eski başkanlarımızdan Mehmet Ali Yılmaz, Osman Diyadin ve Muharrem Usta var. Peki bu kare neden şimdi verildi?
Daha önce Muharrem Usta neden Mehmet Ali Yılmaz ile görüşmeye gitmedi ya da gittiyse bunu böyle şaşalı medyada paylaşmadı? Ya da en basitinden tweet atmadı. Bunu şöyle yorumlayanlar oldu: Başkan Muharrem Usta ile eski bakanlarımızdan Faruk Özak’ın arası açıldı.
Mehmet Ali Yılmaz ile Faruk Özak’ın bildiğiniz gibi geçmişten bugüne gelen büyük bir soğukluk var aralarında…
Bu nedenle o kareyi görenler bunu demiş olabilirler. Yada böyle yorum yapmış olabilirler diye düşündük..

O KAREDE NELER GÖRÜLDÜ

O karede bir şey daha vardı.
Trabzonspor’un durumunu biliyorsunuz.
Hali perişan.
Saha sonuçları çok kötü.
Yapılan milyon euroluk transferler, oyuncu kiralamaları tutmadı.
Sezona çok kötü bir başlangıç yapıldı.
Yönetim vizyon vizyon diye geldi.
10 ayda tarihi yenilgilere imza attı ve en kötü sezonun yönetimi olarak da tarihe geçti.
Bunca şey olurken eski bakanlarımızdan Mehmetali Yılmaz, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın poz verdiği o fotoğrafta gülmeleri ve bunu medyada servis etmeleri taraftarların kalbini acıttı.
Böyle bir poz verilmişse ya takımın kötü durumundan haberleri yok yada Trabzonspor diye ne dertleri var ne de tasaları diye konuşuluyor.

TRABZON MEDYASINDAN YENİ GELİŞMELER

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Seçimlerimleri sona erdi. Tartışması sürüyor. Hatırlarsanız Tekin Atay ile Yusuf Turgut yarışmış Atay kaybetmişti. Ardından Trabzon’da kim kimin adamı goy goyu başladı. Sürüyor da.. Her seçimden sonra böyle oluyor. Neyse meslektaşlarımızdan bazıları kurum değiştirdi. İlkhaber Gazetesi’nden Samet Emirzeoğlu, Günebakış Gazetesi’ne geçti. Trabzonspor müsabakalarını takip edecek. Günebakış Gazetesi’nden ise Trabzonspor’u takip eden Mehmet Karagöz yine aynı görevle İlkhaber Gazetesi’ne geçti. İkisine de hayırlı olsun. Bu arada Habertürk’ün eski muhabirlerinden Ali Zengin bir süredir tedavi görüyordu. Şimdi ayağa kalktı kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne üye olmak için bazı konulara takılmış. Bunu da facebook duvarından sitem dolu sözlerle aktardı. 4 yıl sigorta şartı falan varmış. Neyse konuyla ilgili hemen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Altuğ Atalay devreye girdi. Ali Zengin ile görüşüyorlar. Önemli bir sorun yoksa çözerler diye umut ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler