Anahtar Deliği 10.08.2017

Anahtar Deliği 10.08.2017

Anahtar Deliği 10.08.2017
TEŞKİLATLARDA LAÇKALIĞI GÖRDÜ!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Giresun'da partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. 
Bu toplantıda ne yaptı?
İşte o teşkilatlardaki laçkalığı tespit etti.
Nasıl mı?
Partide yeni bir yapılanmaya gitmeye kararlı olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti teşkilat kademelerini ve ilçeleri sayarak yoklama yaptı.
O yoklama bu yüzden yapıldı!
 Yoklama sırasında bir partilinin iki kez ayağa kalktığını fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ya Alucra'da kalktın, Çamoluk'da kalktın, vekalet mi aldın yoksa" demesi gülüşmelere neden oldu. Giresun’un belediye meclis üyesi sayısını soran ve 12 cevabını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan salonda 4’ünün olduğunu öğrenince, "Ben anlamam. Ben buraya gelene bakarım" dedi ve "Şimdi burada önümüzdeki seçim için il başkanımız, teşkilatlanma başkanımız, milletvekillerimiz bundan sorumlu. Bunları çözmemiz lazım" diye konuştu.
İşte zurnanın zırt dediği nokta bu!
Recep Tayyip Erdoğan net bir mesaj verdi;
Aklınızı başınıza toplayın.

ERDOĞAN’IN TRABZON’DA VERDİĞİ 2 MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da da ince mesajlar verdi. 
Özellikle 2 tanesi varki..
Birincisi Belediye başkanlarına.. Halktan kopuk belediye başkanı artık istemiyorum diyor. Ardından teşkilatlara sesleniyor: “Kendi çıkarını partisinin ve davasının üzerinde gören kişi kadar AK Parti'ye düşman kimse yoktur!”
Bu iki mesajı neden Trabzon’da verdi?
Neden bunu yaptı?
Özellikle Trabzon’dan bu mesajı vermesinin bir sebebi var mı?
Bir bildiği vardır elbet diyoruz. 
Soruya cevap biz vermeyelim..
Mutlaka cevap bulan birileri vardır.

ŞİMDİ O YÖNETİCİLER NE YAPACAK?

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde bu hafta ilginç gelişmeler oldu. Başkan Abiş Hopikoğlu yöneticileri İstanbul’a davet etti. Gece yarısı yer ve zaman bildirdi. Lakin bu toplantıya Trabzon’dan bazı yöneticiler katılmadılar. Davet edilmelerine rağmen katılmadılar. Lakin davetleri başkan bizzat kendi de yapmadı. Telefonla arattı. Salı günü yapılan toplantıda Menajer Nihat Mala’nın bazı yetkileri sınırlandırıldı. Ayrıca olağanüstü kongre kararının alınıp alınmayışı konuşuldu. Karara bağlanmadı. Takıma su süreçte zarar verilir mi endişesi ortaya kondu.  

Trabzon’daki bazı yöneticiler, “Yahu Başkan hayati kararlar alacağı toplantıyı neden İstanbul’da yapar? Bu kulüp İstanbul’da mı? Böyle saçmalık olur mu?” diyerek sert bir şekilde eleştirdiler. Oraya katılmayan bazı yöneticiler de, “Gaz alıyor. Yaptığı bu.. “ diye eleştiri dozunu da artırdılar. Trabzonspor MP Basketbol’da yeni sezon anlayacağınız gibi başlıyor. İstifalar olabilir de.. Her an yönetimde yeni bir kriz ve çatlak olabilir. Bu net bir şekilde görülüyor. Çünkü Nihat Mala’nın işine son verilmesi konusunda önceki toplantıda 5’e 6 gitmesi yönünde el kaldıran yöneticilerin dediği gibi olmadı. Mala kaldı. Şimdi o oylamada el kaldırıp Mala gitsin diyenler ne yapacaklar bizde çok merak ediyoruz.

NEDEN TRABZONSPOR’U ZİYARET ETMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon ziyaretlerinde bir detayı sizlere aktaralım. Trabzonspor’u ziyaret etmeden geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rizespor’u ziyaret etti. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bu konuda konuşmazken Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’nin küme düşmesinden dolayıdır ki biraz kırgın. Yani yoksa neden ziyaret etmesin ki? Öyle değil mi? Belliki kırılmış. Bu noktayı kaçırmayalım. Ayrıca Rize küme düştükten sonra yaşananlara bakıyoruz. Vestel 55 milyon dolarlık sponsor anlaşmasını iptal etti mesela..
Ne duygular ne gördüler bilmiyoruz tabi de tuhaflık var bu işte..
Enerji Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da o an Trabzon’daydı..
Hadi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diyelim çok işi vardı.
Ya Soylu ve Albayrak..
Muharrem Usta ile aralarında acaba soğukluk mu var?
Konuşulan ve tepeden kulağımıza gelenlere göre araları aylar önce açılmış durumda..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler