Anahtar Deliği 10.07.2017

Anahtar Deliği 10.07.2017

Anahtar Deliği 10.07.2017
TRABZONSPOR HAKKINI ARARKEN NEREDEYDİNİZ? 

Bilindiği üzere Çaykur Rizespor 3 gün önce, tam da Trabzonspor'un büyük uğraşlarla renklerine bağladığı, taraftarın da büyük heyecanla beklediği Kucka'nın Trabzonspor'a imza atacağı gün, Trabzonspor-Bursaspor maçında şike olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını basına açıkladı. 

Bu söylemler ilk çıktığında da söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.

Trabzonspor'un kupası şikeyle çalındığında suspus oturanlar, Trabzonspor'un haklı mücadelesinde omuz vermeyenler yıllar sonra Trabzonspor'a çamur atarak kendilerini aklamaya çalışıyor. 

Süper Lig'de sezon boyunca kan kaybedip, her başarısız takımın kaderinde olduğu gibi küme düşen Çaykur Rizespor'un yöneticileri, küskün ve öfkeli taraftarın 'Yönetim istifa, Hikmet Karaman istifa' seslerini başka nasıl bastıracaklardı...

Elbette ki çamur atarak!

Neyse esas konumuza dönelim. 

Rize'li CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Trabzon'da KTÜ'de 12 yıl boyunca öğretim üyeliği yapmış, aslen Refah Partisi kökenli ancak Türk siyasetinde Müslüman Sol hareketini temsil eden bir isimdir.

Aynı zamanda insan hakları savunucu olan ve hatta TBMM'de komisyonda bu konuda çalışmalar yapan Bekaroğlu, dün sosyal medyada oldukça keyifsiz bir olaya imza attı.

Twitter'dan vatandaşlara "Adalet yürüyüşü" için katılım çağrısı yapan Bekaroğlu'na bir taraftar, şike sürecinde adalet için ses çıkarmadığını hatırlattı. Bekaroğlu, "Trabzonsporlular da gelsin mi?" sorusu yönelen taraftara şike imasında bulunarak "Gelsin tabi.. Ama sonra bu son Bursaspor maçını da masaya yatıracağız..." ifadelerini sarf etti.

Sayın Bekaroğlu'na tek soru, 12 yıl boyunca ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin, rızkını kazandığın şehrin takımı ve insanı, yıllar boyunca şikeyle gasp edilen hakkını ararken neredeydiniz? Neden susuyordunuz? O zaman neden Trabzonspor içni adalet aramadınız?

Sayın insan hakları savunucusu, haksızlıklar karşısında elbette susma ama terazin eşit tartmıyorsa da karışma!

Trabzonspor şike belasıyla uğraşırken susuyordunuz, konu çamur atmaya gelince ne oldu da fasulye gibi boy verdiniz? 


HALK EĞİTİMİN KURSLARI

Mili Eğitim Müdürü Hızır Aktaş “Halk Eğitim Müdürlüğümüzde başta bilgisayar kursu olmak üzere çok önemli meslek edindirme kursları veriyoruz. Bir şeyler öğrenmeden, bilmeden bizden sertifika alamazsınız. Bizde devamlılık şarttır” diyor.

REFİK KURUKIZ HAREKETE GEÇMELİ

İl Bank tarafından ihale edilerek dere yatağına yaptırılan Şalpazarı Belediye Hizmet binası 3 Trilyona mal olacak. 2018 yılı sonunda tamamen bitirilerek teslim edilecek. Şimdi vatandaşlar şehir meydanı ve acil kamulaştırma için TOKİ ve Büyükşehir Belediyesinin devreye girmesini istiyorlar. Bunun için Başkan Refik Kurukız’ın kurumlar arası mekik diplomasisi başlatmasını bekliyorlar.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler