Anahtar Deliği - Yıldızlı ve Söğütlü halkı huzursuz! - 09.08.2022

Böyle hayırsever görülmedi! Balta ile Zoroğlu’nun dostluğu, İhsan Öksüz yeniden aramızda, Tatiliniz ne zaman bitecek? Ulusoy milletvekilinden ne istedi?

Anahtar Deliği - Yıldızlı ve Söğütlü halkı huzursuz! - 09.08.2022

YILDIZLI VE SÖĞÜTLÜ HALKI HUZURSUZ!

Dünde yine bir vatandaşımız, Yıldızlı ve Söğütlü Mahalleleri’nde yaşanan gürültü kirliliğinden duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler.

Vatandaşlarımız; “Akçaabat’ın Yıldızlı ve Söğütlü mahallelerinin tam ortasında yer alan ve bünyesinde üç ayrı düğün salonu barındıran özel bir işletme yüksek sesli müzik yayını yapması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlar olarak bizlerin kâbusu oldu! Trabzon’un gelişen yerleşim yerlerinin başında gelen Yıldızlı ve Söğütlü mahallesinde son yıllarda oldukça hızlanan yapılaşma ile birlikte ciddi bir nüfus artışına uğradı. 10 yıl öncesine kadar şehir merkezinin dışında kalan düğün salonu artık evlerin sitelerin tam ortasında kalmış durumda.

Anahtar Deliği 09.08.2022

Alsında yıllar önce kurulan işletme içinde zor bir durum ancak vatandaşlar olarak kısa vadede çözüm bekliyoruz. Öğleden sonra başlayan yüksek şiddetteki müzik sesi, gece yarılarına kadar sürüyor. Hastası, yaşlısı, yeni doğmuş bebeği olan aileler olarak durumdan oldukça rahatsızız!

Bu rahatsızlığı giderecek kurum olan Akçaabat Belediyesi’nden çözüm bekliyoruz! Belediye başkanı Osman Nuri Ekim bu konuya mutlaka bir çözüm bulacaktır! Yine bölgedeki düğünlerde; yapılan tüm uyarılara rağmen silah atılması oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu konuda Emniyet birimlerinin dikkat etmeleri gerekiyor” şeklinde ifade kullandılar.

BÖYLE HAYIRSEVER GÖRÜLMEDİ!

Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi’de ilginç bir olay yaşandı. Beşköylü hayırsever ve vatandaş Mahalle’de bulunan dört bakkala giderek vatandaşların veresiye defterinde yazan borçlarını ödedi.

Ardında bakkalların camlarına 7 Ağustos 2022 tarihi itibariyle veresiye borçlarınız ödenmiştir şeklinde yazı yazdırdı. Bakkallardan veresiye defterlerini alan hayırsever vatandaş, isminin hiçbir şekilde açıklamamasını istedi.

Yaklaşık olarak 50 bin TL tutarında bir para ödemesinde bulunan hayırsever vatandaş, hem bakkal esnafının hem de borçlu vatandaşların büyük sevinç yaşamasına vesile oldu.

Anahtar Deliği 09.08.2022

Mahallede yapılan bu örnek davranış, kısa sürede gündemin konusu oldu. Eski Bakanlardan Adnan Kahveci, Süper Vali Lakaplı Recep Yazıcıoğlu ve halen daha Ticaret Bakanı görevini sürdüren Mehmet Muş’un doğduğu yer olan Beşköy Mahallesi’nde, böyle bir olayın yaşanması herkesçe takdirle karşılandı. Bizlere de Allah razı olsun demek düşer!

BALTA İLE ZORLUOĞLU’NUN DOSTLUĞU

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu arasında sımsıkı bir dostluk var.

Her alanda uyumlu bir çalışma ortaya koyan ikili birbirleri ile yaptıkları esprilerle de çevresindeki insanları güldürmeyi başarıyorlar.

Anahtar Deliği 09.08.2022

Protokol harici dönemlerde Muhammet Balta’ya ‘ağabey’ diye hitap eden Zorluoğlu, Belediye’nin bütün organizasyonlarına Muhammet Balta’yı davet ederek adeta düşman çatlatıyorlar.

Muhammet Balta Vakfıkebir, Murat Zorluoğlu ise Çaykaralı. Her iki isimde ilçelerine özgü yöresel esprileri şakaya dönüştürerek, yoğun tempoları içerisinde stres atmaya çalışıyorlar. Allah, muhabbetlerini bozmasın!

İHSAN ÖKSÜZ YENİDEN ARAMIZDA

Trabzon’un duayen gazeteci ve yazarlarından İhsan Öksüz yeniden Haber61 TV ekranlarında sizlerle birlikte olacak. Genel Yayın Yönetmenimiz Tuncay Lakot’un her Pazartesi günü saat 16.00’da hazırlayıp sunduğu, "Spor Gündemi” adlı programın daimi konuğu olacak olan Öksüz, Tuncay Lakot ile birlikte başta Trabzonspor olmak üzere bölge takımları ve Türk futbolunu yorumlayacaklar.

Anahtar Deliği 09.08.2022

TATİLİNİZ NE ZAMAN BİTECEK?

Trabzonlu vatandaşlardan muhalefet partilerine tepki!

Hayat pahalılığından, yaşanan ekonomik sorunlardan bunalan halk kendilerine çare olacak yeni bir iktidar arayışına girerken, Trabzon’un muhalefetteki parti temsilcilerinden şikâyetçiler. Türkiye’de muhalefet partilerinin en az çalıştığı illerin başında Trabzon geliyor.

AK Parti milletvekili ve parti teşkilatları bu kadar yıpranmışlığa rağmen her ilçe ve mahallede yoğun bir şekilde çalışıyor.

Anahtar Deliği 09.08.2022

Eleştiri alacak olmalarına rağmen, halkın içine girip sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyorlar. Fakat, muhalefet partileri ateş böceği gibiler bir gün ortaya çıkıyorlar. ,

Haftanın altı günü ortada yoklar. Yoksa tatilleri bitmedi mi? Bu anlayışla mı milletten oy alacaklar! Bunların bu vurdumduymazlıklarını genel merkez yöneticileri görmüyorlar mı?

Yoksa, değişik siyasi partilerde gözüküp AK Parti’ye mi çalışıyorlar” şeklinde yorumlarını dile getiriyorlar!

ULUSOY MİLLETVEKİLİ’NDEN NE İSTEDİ?

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta dün Ali Osman Ulusoy Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy’u Atatürk Alanın’da bulunan ofisinde ziyaret etti.

Ulusoy ailesi ile geçmişe dayalı sağlam bir dostluğu bulunan Balta, Hülya Ulusoy ve şirket yetkilileriyle bir saate yakın görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Ulusoy’un yeni yapılacak olan terminal binasında peron ve ofislerin geniş olması konusunda istekte bulunduğu öğrenildi.

Anahtar Deliği 09.08.2022

Ulusoy’un özellikle yolcu ulaşım sektöründe yaşadıkları sorunları Balta ile paylaştığı, mazot fiyatlarında yaşanan fahiş artışların yanı sıra araç bakım ve onarım giderlerinin kar oranlarını çok aşağıya çektiğini ifade ettiği öğrenildi.

Hülya Ulusoy’un maliyetlerden kaynaklı olarak bilet fiyat tarifelerinin dışına çıkmak zorunda kaldıklarını ve denetimler sırasında önemli mali cezalar ödediklerini ve bu konuda da sorunun acil bir şekilde çözüme kavuşturlmasını talep ettiği görüşmelerin notları arasında yer aldı.

Anahtar Deliği 09.08.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar