Anahtar Deliği 08.09.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 08.09.2018

YALINCAK’TAN ARADILAR NİYESİNİ YAZDIK!

Trabzon’un Yalıncak mevkisi de hızlı gelişen noktalardan bir tanesi. Şana kadar olmasa da ona yakındır. Adli Tıp Merkezi, Oteller, Büyükşehir’in ek hizmet binası buraya son 10 yılda yerleştirildi. Inşaatları hızla ilerliyor. Dur durak yok! Her gün yeni bir yapı.. Her gün yeni bir proje.. Alt yapısı sos vermeye başladı.. Daha geçen ay hatırlayın Ramada Otel’in yanındaki inşaat ve yapılan alt yapı çalışması nedeniyle sahil yolu çöktü. Halen o durum düzeltilmedi. Kentin doğusundan gelenler şanayı geçtikten sonra geri dönmek isterlerse havalimanından ancak dönebiliyorlar. Yalıncak’tan gelen telefonda bu yönde. “Kavşaktan dönemiyoruz kapattılar, trafik sıkıştı, Şana’dan dönmek zoruna kalıyoruz. Elimizde yüklerimiz perişan oluyoruz.” Bunları diyen oranı halkı. Dolmuşa binip evine dönmek zoruna olan, yada dolmuşa binip işine gitmek zanda olan insanlar.  
Hani sizin en son hatırladığınız insanlar!
Bilmem anlatabildik mi?
Bu arada buna ek olarak Boztepe’de ki otelin önünü gördünüz mü?
Cami, yanına yurt, yanına otel..
Bakın sırasıyla yazıyoruz..
Hepsine gelecek insan sayısı onlarca..
Ama yol aynı!
Şerit aynı!
Bir de yukarısında dolup taşan bir park var. Çay bahçesi var.
Ağaçlık park alanı var.
Bu tesis yoğunluğuna hangi akıl trafiği düşünmez?

OTOPARKIN ÖNÜNE İŞ MAKİNESİNİ KOYDU KAPATTI

Trabzon’un en büyük otoparklarından birinden bahsediyoruz.
Anahtar Deliği 08.09.2018Meydanda hani şu Tanjant’takinden..
3 katlı olandan.
Otopark dün kapatıldı.
Dedik yine ne oldu?
Bize ulaşan okuyucular, “Turizm sezonunda hemde milli maç günü otopark mı kapatılır”  diyorlar.
Haklılar da..
İddiaya göre ortaklarda uzlaşmazlık var.
İş makinesini otoparkın kapısına çektiren iş insanı Metin Samancı’yı aradık.
“Hayırdır niye kapattınız” diye sorduk.
“Tadilatımız var. Bazı eksiklerimiz var onları tamamlayacağız.” diyerek cevapladı.
“Yol kenarları otopark dolu sorun olmaz” diye de ekledi.. 
Yalnız vatandaşların şikayetlerini de söyledik.
Belediyeden ceza mı aldılar, belediye eksikleriniz mi var dedi valla herşey aklımıza geldi. 
Otoparkın bir ortağı da iş insanı Salih Akyüz imiş.
Onu da aradık.
“Tadilat” dedi. 
Hızlıca bitirilse iyi olacak şu tadilat. 

AHMET AĞAOĞLU NE DEMEK İSTEDİ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün milli maçı TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile beraber izledi. Buna tepki verenler oldu.Verilemesi doğru değil. Geçmişteki hesabı oraya katamazsınız. Şu anda misafirdirler. Misafirperverliğimizi en iyi şekilde göstermeliydi gösterdi. Bunu değişik sunmaya kalkanlara müsade etmeyeceğiz. Gelelim Burak Yılmaz konusuna. Ahmet Ağaoğlu Haber61’e çok sert konuştu. Aslında yumuşak gibi gözükse de baya sert bir uyarıydı. Burak Yılmaz’a, “Bu iki etti” dedi. Yani üçü yapma. Göndereceğiz seni der gibiydi. Burak Yılmaz ile ciddi bir sorun olduğu belli. Perşembe gününe kadar da Onur yönetime müsade etti. Parasını istiyor. Yoksa o da şikayet edecek. Şu anda Trabzonspor’da tek kuruş yok! Beklenilen bazı sponsor ücretleri var. Onlar da bir iki aya ancak gelir. Ama Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi kararlı. Ödeme konusunda ciddi hamleler yapıyorlar. Burak ile Onur neden böyle yapıyor. Trabzon medyasından da bu iki oyuncuya büyük tepkiler var. Kadro dışı kalsınlar diyenler artmaya başladılar. Takıma zarar veriyorlar. 

Bakalım bu hafta ne olur. Yönetim ne karar alır. Ünal Karaman oyuncularla özel görüşme yapacağını öğrendik. 

Bu arada Ağaoğlu 6-7oyuncuya daha borcumuz var dedi. Onlar şikayet etmiyorlar demek istedi.. Buraya not düşelim.

DOLMUŞ ZAMMI NE ZAMAN GELİYOR VE KADIN TRAFİK POLİSLERİ

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünde görevli kadın trafik memurlarına meydandaki trafik park sorunu teslim edildi. Daha önce erkek trafik polisleri bu işi yapıyorlardı. Bazen agresif sürücüler çıkıyor tartışmalar uzuyordu. Şimdi kadın trafik polisleriyle bazı agresif sürücüler tartışsa da uzatmıyorlar. Polisle tartışmak hem nedir Allah aşkına! Yanlış park ettiysen çekeceksin aracını.. Ama yok bazıları kaba, ağzından çıkanı kuşağı duymayan sürücüler bunlar.. Bu nedenle kadın polislerimiz güzelce hatalarını söyleyip araçlarını kaldırıyorlar. İyi oldu. Emniyet müdürlüğünün tebrik ederiz. Uzun zamandır böyle bir çözüm yoktu. Değirmendere, Çömlekçi, Haçkalıbaba, Beşirli gibi yoğun kavşaklara da trafikte erkek polisler görevlendirildi. Işıklar nedeniyle sorun yaşanıyordu. Bu da güzel bir uygulama oldu. Emniyetimizi bu aldıkları geç kalınmış kararlardan dolayı kutlarız. Bu arada dolmuş zammı geliyor. Pazartesiden itibaren dolmuşlar 2,5 lira olacak. 

TRABZON İKİ DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

Eski Memur-Sen Trabzon Şubesi Başkanı Mehmet Kazancı 2 hafta önce geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede 2 gün önce yeniden fenalaşarak yoğun bakıma alındı. 2 hafta önce geçirdiği beyin kanamasının ardından KTÜ Tıp Fakültesinde ameliyata alınan ve durumu iyiye gidiyordu. İkinci kez yaşadığı krizden çıkamadı. Uyanamadı. Trabzon eğitim camiası büyük bir acıya boğuldu. 

Aydın Murutoğlu da haya gözlerini yumdu.  Her iki değerli isme rahmet diliyor ailesine ve sevenlerine Allah’tan serin sabırlar diliyoruz.

Mehmet abi pazar günü övle namazına müteakip Aydın hoca bugün ikindi namazına müteakip Çaykara hurmalık camiinde kılınacak.

Anahtar Deliği 08.09.2018

Anahtar Deliği 08.09.2018

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar