Anahtar Deliği 08.08.2017

Anahtar Deliği 08.08.2017

Anahtar Deliği 08.08.2017
ERDOĞAN BAYRAKTAR NEDEN TRABZON’DA?Anahtar Deliği 08.08.2017

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da sıkı bir takip içerisinde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölge ziyaretleri öncesinde Trabzon’a gelen Bayraktar, burada yapılan kentsel dönüşümleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte incelediği öğrenildi. İçişleri Bakanı Soylu’ya teknik olarak bilgi veren Bayraktar’ın şehre katkı sağlamak için çalıştığı dile getiriliyor.

AKÇAABAT YOLUNDAN HERKES ŞİKÂYETÇİ

Anahtar Deliği 08.08.2017Trabzon’un büyümesi ile birlikte kentin her yerinde en büyük sorun ise; trafik oldu. Öyle ki, Söğütlü’de Haçkalı Baba Devlet Hastanesi kavşağında bulunan ışıklar nedeni ile trafik meydana geliyor. Üstelik buradaki sebepten başlayan trafik daha Söğütlü mevkiinde bulunan Fatih Eğitim Fakültesi kavşağına kadar uzanıyor. Hal böyle olunca da vatandaş isyan ediyor. Yetkililer ise; buna çare bulmaz ise; İlçe sakinleri bunalımda, bu nedenden dolayı bir an önce çare bulunması gerekli.

AHMET METİN GENÇ GECE GÜNDÜZ UYUMUYOR
Anahtar Deliği 08.08.2017
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in arı gibi çalışması dikkatlerden kaçmıyor. Öyle ki, sabahın ilk saatlerinde belediyeye gelen Genç, buradaki; işlerini hallettikten sonra sokaklara çıkarak vatandaşların derdini dinliyor. Sonrasında ise; Belediyenin yapmış olduğu çalışma alanlarına gidiyor ki; bu arada düğün ve cenazelere katılması da cabası. Kısacası başkanı her yerde gören Genç Hiç uyumaz mı? diye kendisine soruyor.

RİZESPOR’A MÜDAHALE EDİLDİ

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasındaki gerginlik günler geçse de bir türlü dinmiyor. Özellikle Çaykur Rizespor yönetimi kendi hatalarını örtmek için Trabzonspor ve Trabzon camiasına tepki göstererek haddini aşan açıklamalar da bulunuyorlardı. Bu durum hem Rize’de sağ duyulu vatandaşların hem de Trabzonluların rahatsız olmasına neden oluyordu. Gündeme bu konu ile alakalı müthiş bir iddia atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor başkanının değişmesini istediği öne sürülürken Hasan Kemal Yardım’ı takımın başında görmek istediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler