Anahtar Deliği 08.07.2017

Anahtar Deliği 08.07.2017

Anahtar Deliği 08.07.2017
KARAN KOLLARI SIVADI

CHP İl eski Başkanı Yavuz Karan “ilk yapılacak olağan kongreye müdahil olacağız. Dünya genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı büyük adalet yürüyüşünü dikkat ile izliyor. Trabzon il örgütünden küçük bir açıklama gelmiyor. Adam iktidara hiç bir şekilde muhalefet etmiyor. Şuraya bakın kıyı kenar kanunu değişmiş diye iktidar kıyamet koparıyor. İyi de yatırım geldi mi? Programda var mı yok? Hani ikini devlet üniversitesi kuruluyordu. Oda ortada yok. Mevcut rektör önce ilçelerindeki yüksekokulları kapattı. Şimdi siyaseten açıyor. Bu iş Nasrettin Hoca’nın eşeğini önce kaybedip sonra bulunca sevinmesine benziyor” dedi.

GÜRCİSTAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NUN CEVABINI BEKLİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Gürcistan Devleti Kanuni Anadolu Lisesi duvarının dibinde Gürcistan eski Kralına ait bulunan ancak 1987 yılında kemiklerinin çıkartılarak Gürcistan’a gönderilmesinin ardından kapatılan eski mezar yerine kralı anlatan bir mezar taşı dikmeyi talep etmişler. Başkan Gümrükçüoğlu’nun cevabını bekliyorlarmış.

BAŞHEKİMİN TRABZON SEVGİSİ

Trabzon Fatih Devlet Hastanesinin ilk Başhekimi Hastaneye altın çağını yaşatırken basketbol takımını 1 lige taşıyan, sırf bu yüzden görevden alınınca istifa edip özel bir hastaneler zincirinde Başhekim olarak AK Parti’den siyasete giren iade-i itibar edilerek Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Başhekim Opr. Dr Atilla Yılmaz, “bizim için Her Yer Trabzon” diyor.

HAYDAR REVİ AYIKLAYACAK

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, düzenlediği basın toplantısında dilinin altındaki baklayı atamadı. Ama belde kongreleri start alırken büyük temizliğin başlayacağını ima etti. Yurt çapında FETÖ’nün okullarına çocuklarını yazdıran, bankalarına para yatırınlar hiç bir belde ilçe ve il yönetim kurulu üyesi olamayacaklar.

MALKOÇ RUSYA’DA

Türkiye Cumhuriyeti Ombudsmanı Av. Şeref Malkoç kalabalık bir heyetlerarası görüşme için Rusya'ya gitti.

ERDEM TS ADASINI YAPALIM

ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdem “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını alan Kıyı Kenar Kanunu düzenlemesinin ardından gelin Akyazı açığına Ayyıldız şeklinde TS adasını yapmak için DLH veya DOKA’nın yatırım programına Bakanımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle aldıralım. Şenol Güneş Spor Komplesini taçlandıralım” diyor.

ATMACA “İSTİHDAMI ARTIRMALIYIZ”


AK Parti il Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca “ilimizde bulunan Arsin, Beşikdüzü, Akçaabat ve Vakfikebir organize sanayilerini tam kapasite ile çalıştırılmasını sağlamak için öncelikle depolamayı kaldırtmalıyız. Hepimiz elimizi taşın altına koyarak istihdamı artırıp göçü önlemeliyiz” diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar