Anahtar Deliği 08.06.2017

Anahtar Deliği 08.06.2017

Anahtar Deliği 08.06.2017
DALAKLAR İNDİ Mİ?

“Herkes benim üzerimden dalağını indirdir”
Bu söz Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen’e ait.
Rizespor küme düştükten sonra yönetimi eleştiren tavrı nedeniyle bir anda hedef olmuştu.
Hissi hareket ettiği..
Kendi hırsının kurbanı olduğu..
Yönetime hıncını kulübün değerlerine saldırarak çıkarmaya çalıştığı gibi eleştiriler almıştı.
Bu eleştiriler sonrası da bu lafı demişti.
Hatta detaylı bir açıklama yapacağını söylemişti.
Şimdi bakıyoruz..
Bu dalakçılar kimler?
Herkes  iftardan sonra bir dalak muhabbeti yapıyor.
Sahi indi mi dalaklar?
Yoksa yerinde mi hala..
İndirin..
İndirenleriniz sağa, indirmeyenleriniz sola geçsin de..
Vallahi bizde bilelim şunları..
Hayır her gün dalak sorusu almaktan kaba kulak oldu!
Gülmeyin.
Telefon susmuyor.
Anlayın.

YUSUF YAZICI SANSÜR MÜ YEDİ?

Trabzonspor Dergisi son sayısında Yusuf Yazıcı’yı kapak yaptı ve bir röportajını yayınladı. Röportaja dikkat ettik. Detayları irdeledik. İçinde bir tane Sadi Tekelioğlu geçmiyordu? Neden? Yani Yusuf Yazıcı mı konuşmamıştı? Alt yapıdaki bütün hocalarından bahsetmişti ama Sadi Tekelioğlu yoktu. Kendi söyledi de onlar mı yazmamıştılar. Sadi Tekelioğlu bir röportajında, “Yusuf’u gönderecektiler engel oldum” demişti, Yusuf Yazıcı da, “Beni var eden adam” diye söylemişti. Peki neden şimdi adı geçmedi?

Biz bir analiz yaptık. Bakın Sadi Tekelioğlu devamlı Başkan Muharrem Usta’yı eleştirdi. Bazen aşırıya kaçsada yerinde tespitler yaptı. Çoğu zaman.. Başkan Usta’nın Sadi Tekelioğlu konusundaki tavrı kırgınlığı ve siniri sanırız Yusuf Yazıcı’nın röportajına yansıdı. 

GÜZEL HAREKETLER BUNLAR!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. 

İl Müdürü Birdal Öztürk, çalışmalarına her zaman destek veren TTSO’ya teşekkür etti. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ise, Trabzon’un tanıtımında spor organizasyonlarının önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, bu konuda yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

Görülmesi gereken, gündemde kalması gereken bir ziyaret diye buraya iliştiriyoruz.
Bir tarafta sporun patron diğer tarafta Trabzon’da iş dünyasının önde gelen isileri ve patronu..
Bu birliktelikler her daim olması dileğiyle.
Ne diyelim.
Trabzon için ‘Güzel hareketler bunlar’

BOZTEPE’DEKİ OTEL İNŞAATININ OTOPARKI YOK MU?

Boztepe’de şehre hakim tepede otel yapımı sürüyor. 3 katın kabası bitti nerdeyse.. Takip ediyoruz da yerin altına otopark yapılacak mı diye.. İnşaatta öyle bir şey göremiyoruz. Harbi bu otelin otoparkı olmayacak mı? Hayır inşaat sahipleri de bir basın toplantısı dahi düzenlemiyorlar ki vatandaşların, kentin asıl sahiplerinin merak ettiklerini soralım. İnşaat firması çalışmalarını sürdürüyor. Çıtları çıkmıyor. Biliyoruz merak ettiklerinizi ama nafile.. Bitirmeden yazıyı.. Şu otoparkı falan yoksa, yada yetersizse, zaten tek gidiş tek geliş olan Boztepe çay bahçesinin yolu hemde 60 bin kadar nüfusa hizmet veren o daracık yolu daha beter insanların anasını ağlatacak da ondan yani..

GÜMRÜKÇÜOĞLU'NUN TAVRI KIZDIRDI

Ankara’da yapılan Trabzon günleri geride kaldı ama perde arkası hiç bitmiyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu’nun  stantları ziyaret ederken Muhtarlar Federasyonun stantını ziyaret etmemesi Muhtarlar Federasyonu başkanı Bekir Aktürk’ü çok kızdırdı. Yine bu ikili Trabzon’da Kebir Firmasının düzenlediği iftar organizasyonunda bir araya geldi. Gümrükçüoğlu kürsüde konuşmasını yaptığı esnada Aktürk’ün onu dinlemeyerek sırt çevirmesi gözlerden kaçmadı.
 
CHP İFTARINA KATILACAKLAR MI?

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör iftar Kanuni Parkında kurdukları iftar sofrasına şehrin önde gelen yöneticilerini davet ediyor. İlk olarak Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i davet eden Başkan Güngör, Vali Yücel Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu da önümüzdeki günlerde davet edecekmiş. Katılıp katılmayacakları şimdiden merak ediliyor.
 
DSİ MÜDÜRÜ TEMİZ SU İÇİN ANLAYIŞ BEKLİYOR
 
DSİ Genel Müdürü Murat Acu “şehir şebekesinin ana irsaliye hatlarını Maçka-Galyan barajından başlamak üzere süratle komple yenilemeyip Trabzon halkına temiz sağlıklı su vermeye çalışıyoruz. Çalışmalar için herkesten anlayış bekliyoruz” diyor.

TRAZON’UN MERKEZİNE İKİ TÜNEL

TCK Genel Müdürü İsmail Kartal, “Trabzon gibi tarihi şehirlerde trafiği tünellerle rahatlamaya çalışıyoruz” diyerek, Ganita-Çömlekçi ve Değirmendere - Deliklitaş yönünde iki ayrı tünel çalışması başlatın talimatını vermiş. Önümüzdeki günlerde projesi ortaya çıkacak olan tüneller şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacakmış. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler