Anahtar Deliği 07.06.2017

Anahtar Deliği 07.06.2017

Anahtar Deliği 07.06.2017
MUHARREM USTA TWEETLERİNİ KENDİ Mİ ATIYOR?

Vallahi dün aklımıza haber merkezinde bu soru geldi.
Cevap aradık.
Önce bir arkadaşımız çıktı dediki; Yok arkadaş bu adam bunu yazmaz. Hayır kendine ve kulübe zarar getireceğini bile bile bunları yazar mı? Böyle açıklar verir mi? Deli midir?
Sonra diğer bir arkadaşımız; Kendi yazıyor kendi..
Ordan gür sesli bir arkadaşımız ise; Yaw yok! Whatsup’tan geliyordur. Trabzon’dan.. Vardır burda tıfıl Trabzon’u Trabzonspor’u hatta futbolu bilmeyen danışmanları. Onlardandır.
Tam konuyu bitirecekken..
Ortaya bir arkadaşımız atladı.
Konuyu bitirmek istemiyorcasına..
“Lafla peynir gemisi yürümez!”

AT NALLARIYLA İLGİLENMEYİ BIRAKIN ORASI BABANIZIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nü artık her gün yazmaya başladık. Ne yapalım işler yolunda gitmiyor arkadaş. Sizde görüyorsunuz! Başkan Abiş Hopikoğlu ve yönetimi krizlere yol açan noktaları hala anlamış değiller. Oyuncular nerede ne yapıyor bilen yok. Menajer desen kendi halinde. Kulüp dönmüş onun çiftliğine.. Yönetim Kurulu toplantısı yapılıyor mu bilen yok! Oyuncularla ilgilenmesi gereken bazı zatlar at nallarıyla uğraşıyorlar. Burası babanızın çiftliği değil beyler! Kendinize gelin. Bir gün o kulübü başınıza geçiriverirler. Öyle ben Trabzonlu değilim gittim falan yok.
Siz Trabzonspor isminin ne olduğunu hal kavrayamadınız sanırım.
Önemli değil.
Biz size one da öğretiriz!
Trabzonspor Kulübü Yönetimi ve Başkan Muharrem Usta bu konu da acil toplantı yapmaları gerekir diye şuraya bir not bırakacağız ama kendileri futbol takımıyla ilgili sorunları bile öteleyerek hareket ediyorlar.
Nafile geleceğini biliyoruz!

ALİ SÜRMEN’İN ‘DALAĞI İNDİRDİ’ DEDİĞİ KİMLER?

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, suskunluğunu bozdu.
Trabzonspor’un Bursa’ya  yenilmesi ve Rizespor’un küme düşmesinin ardından yaptığı paylaşımda yönetimi hedef almıştı bunun üzerine gelen tepkiler oldu. Divan Başkanı Ali Sürmen’in Trabzonspor yönetimini bundan sorumlu tutan cümlesi sonrası gelen eleştirilere cevap vermemişti dün Haber61 kendisine ulaştı. Daha sonra detaylı bilgi vereceğini ifade ederek, “Herkes benim üzerimden dalağını indirdi” diye bir tabir kullandı!
SÜRMENAcaba bordo mavi camiada kimler ‘dalak indirdi’? diye bizde merak ettik.
Bakalım yakında Ali Sürmen bunların kim olduğunu söyler mi?
Bizce Sürmen kendisine yönelik bir dalak indirme operasyonundan bahsediyor herhalde…
Yani kiminin midesi kaldırmaz kiminin dalağa iner.
Bekleyip bunların kim olduğunu göreceğiz.
Aslında Ali Sürmen kim olduklarını bir söylese de bilsek.
Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, artık sert bir dil kullanmaya başladı. Tamamen dikine çıkışlar yapmaya başladı.
Yani ‘ya herro ya merro’ demeye başladı!
Kendisine yönelik gelen ağır eleştirilere böyle çıkışlar yapıyor lakin bu zıtlık camiayı nereye kadar götürecek bakalım.
 
O ŞEF BODRUM’A TRANSFER OLDU

AŞÇIGenç yaşına rağmen İstanbul’un en büyük otellerinin mutfaklarının şefliğini yaptı. Ardından Aşçı Milli Takımı’nın ekibinde yer alarak Türkiye’yi sayısız ülkelerde temsil etti. Sonra memleketine döndü. İş adamı Erol Tuna’nın açtığı Akçaabat Tirvana yanındaki Hilton Garden İnn Otel’de aşçı başı olarak görev yaptı. Bir anda sosyetenin mutfak şefi oldu. Özel menü isteyen Trabzon sosyetesinin vazgeçilmeziydi.  Bir anda ani bir karar aldı ve görevi bıraktı. Tabiki Salih Kartal’dan. Salih buradaki görevinden ayrılmış. Haftalar önce. Bir süre dinlendikten sonra Bodrum’un en güzel koylarından birinde yer alan muhteşem güzelliği ile bilinen Sirene Luxury Bodrum Otel’de göreve başlamış. Genç ve yetenekli kardeşimize başarılar diliyoruz. 

TRABZONLU DANIŞMANLARIN İFTAR SAATİ

Bürokrasinin görünmez kahramanları, milletvekili danışmanları yoğun mesailerinin arasında birbirleriyle görüşmeyi ihmal etmiyorlar. Geçen akşam iftar yemeğinde Ankara'nın gözde mekanlarından birinde bir araya geldiler.
Trabzonlu danışmanlar birlikte oruç açtıktan sonra hasbıhal ettiler. Her zaman olduğu gibi bir ve beraber olduklarını Trabzon kimliklerini muhafaza ettiklerini gösterdiler. Yaklaşık 25 kişinin katıldığı iftar yemek sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’nın danışmanı Mehmet Cemal Öztürk, "Trabzon tek yürek, Bize her yer Trabzon" mesajıyla iftar İFTARorganizasyonundan fotoğraflar paylaştı.
Bu arada danışmanların sohbetleri nasıl olur?
Sizce..
Tabiki Trabzon..
Trabzon’dan gelen sorunlar, projeler..

Ha bir de FETÖ operasyonlarında kimler alındı?
Tarzındaydı..
Trabzonspor’a da arada dem vurmadan geçemediler.

OF’UN NAZIM AMCASI YOĞUN BAKIMDA

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu'nun babası Nazım Terzioğlu dün geçirdiği trafik kazası sonrası Kaşüstü Hastanesi’nde yoğun bakımda tedaviye alınd. 
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Herkesten Dua bekliyoruz. ALLAH (C.C) bu mübarek ramazan günü hürmetine acil şifalar versin inşallah…” diyerek çağrıda bulundu. Başkan Hakan Terzioğlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve yaralı Nazım amcaya şifalar diliyoruz.

SAHİ HALUK PEKŞEN NERELERDE?

CHP son aylarda iftar sofraları kuruyor.
İftar programlarına katılıyor.
CHP’nin Milletvekilleri memleketlerinde vatandaşlarla Ramazan boyunca buluşmak için programlar düzenliyor.
Lakin Trabzon’un tek muhalif milletvekili Haluk Pekşen ortalarda yok.
Yahu nerelerde?
Geçen Ramazanlarda Bodrum’da tatil yapıyordu.
Acaba şimdide oralarda mı?
Merak ettik doğrusu.
Görülmedi, yada biz mi görmedik.
Kesin bizde bir sorun vardır.
Göz doktoruna mı gitsek?


Mağduriyet olmayacak

Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen " Karayollarının başlattığı Düzköy ve Fatih Eğitim Fakültesi Kavşak düzenleme projesinde istimlak edilecek binaların istimlak bedelleri karşılanacaktır hiç kimsenin mağduriyeti söz konusu değildir" demiş

Aksa ne iş yapar.

Demokrat Parti il sekreteri Ayhan Mazlum AKSA'yı eleştirdi. Mazlum  "AKSA denilen bu kurum hiç bir yatırım yapmadan tek kuruş harcamadan, para toplamak dışında ne iş yapar merak ediyorum hava karardığında özellikle devlet sahil yolu karanlığa gömülüyor bu şehri yönetenler bu aymazlığı bu vurdum duymaz ligi görmezler mi bu kuruma hiç bir şey demezler mi merak ediyorum" dedi.

Semt sahaları artmalı

ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdem Semt sahalarının sayılarının artması gerektiğini söyledi. Erdem "Semt sahalarına iş merkezi otel vesaire yapmamalıyız,sonra da arazi yok,arazi kıt gibi sözler ile kolaycılığı seçmemiliyiz" dedi.

O havuz ne olacak?

CHP Orta hisar belediye meclis üyesi Turgay Şahin'den Ortahisar Belediyesi'nin projesine eleştiri.. Şahin "Pazarkapı Mahallesi Zağnos Deresi kıyısına yeni yapılacak Ortahisar belediye binasının projesinde büyükçe bir süs havuzu koymuşlar o derenin üstü DSI tarafından açılacak derenin kıyısında süs havuzu ne olacak işte bunu anlayamadim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar