Anahtar Deliği - Acıyan acınacak hale düşer! 06.10.2014

Acıyan acınacak hale düşer! 06.10.2014

Anahtar Deliği - Acıyan acınacak hale düşer! 06.10.2014

ACIYAN ACINACAK HALE DÜŞER!

Ligde üst üste oynadığı dört maçını berabere bitirmeyi başaran Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde Legia Varşova mağlubiyetinin ardından dün de ligde Karabükspor karşısında ağır bir mağlubiyet aldı.

Bordo mavili camiaya bayramı zehir eden alınan ağır mağlubiyetin gibi sergilenen rezil futboldu.

Her maça değişik on birle çıkarak, insanların zihinlerini bulandıran Teknik Direktör vahit Halilhodziç, karşılaşmanın hakeminin bitiş düdüğünün ardından oturduğu yedek kulesine adeta çivilinmiş gibiydi, uzun süre yerinden kalkamadı.

Futbolcuların kötü performansını ihanetle eş tutan açıklamalarının ardından, bu kötü performans karşısında ve alınan başarısız sonuçlar sonrası kendisine nasıl bir yaptırım uygulanacağı da merak konusu.

Sahada bordo mavi formayı giyen futbolcular Karabük karşısında rezil bir görünüm sergilerken, oyun anlayışı ise tamamen doldur boşalt anlayışı içinde ileride oynayan futbolculara atılan uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştı.

Kaleci ve kaptan Onur’un da sakatlanmasının ardından dün ki görüntüsüyle bu takım maç kazanamaz anlayışında verilen mücadele borda mavili camiadaki insanların yüreğine kor gibi düşerken, Başkan Haciosmanoğlu o çok güvendiği Vahit Hoca’ya ne gibi yaptırım uygulayacağı da merak edilmeye başlandı.

YAYLALI İL BAŞKANI OLUR MU?

AK Parti Trabzon teşkilatında 1 Kasım’da başlayacak olan ilçe kongrelerinde, başkan adaylarının teke indirilmesi için çalışmalar sürüyor.

İl Başkanı Adnan Günnar, genel merkezden almış olduğu talimatı yerine getiriyor, ilçeleri gezerek, tek liste üzerinde anlaşın telkinlerini yapıyor.

İlçe kongrelerinin ardından muhtemelen şubat ayı içinde yapılacak il kongresiyle parti içi seçim süreci sona erecek.

İl başkanlığı seçiminin yarışa sahne olmaması için de çalışma yapılıyor.

İl başkan adayları arasına yeni bir isim daha eklendi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı’yı il başkanı görmek isteyenlerin olduğu bir gerçek.

Parti içinde etkin bir isimle yapmış olduğumuz görüşmede, il başkanlığı için Mustafa Yaylalı gönlünde olduğunu söyledi.

Yaylalı’nın aslen Erzurumlu olduğunu söylememizin ardından o zaman olmaz, Erzurumlu bir ismi Trabzon’da il başkanlığı verilmez, parti de şehir de bunu kaldırmaz dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞEKKÜRE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Ekim’de bölgemize geliyor.

Trabzon, Rize ve Gümüşhane illerini ziyaret ederek 10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine yüksek oy veren bölge illerindeki vatandaşlara teşekkür edecek.

Bilindiği gibi 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçiminde il bazında Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu kendi memleketi Rize verdi.

Yüzde 86 oy oranıyla Türkiye birincisi olan Rize’nin yüzü suyu hürmetine Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketine teşekkür ziyaretine gelmişken komşu iller olan Trabzon ve Gümüşhane’yi de es geçmeyecek, bu iki ili de ziyaret edecek.

10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Trabzon halkı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu yüzde 70’in üzerindeki destekle, siyasete girdikten sonra bu şehirden almış olduğu en yüksek oya ulaşmış oldu.

30 Mart seçiminde Gümüşhane Belediye seçimini kazanarak, belediye ilk kez AK Parti’ye geçerken, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminde de Gümüşhane yüksek bir oy yüzdesi yakalamıştı.

KARAN NE YAPSIN?

CHP’nin son kurultayında, Trabzon İl Başkanı

Her ne kadar Trabzon delegasyonunu tam olarak organize edip genel başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’nu oy verdiremeyidse bile kendisi aslanlar gibi Kılıçdaroğlu’nun kazanması için canla başla mücadele verdi.

İl Başkanı Karan, son kurultayda CHP saflarına katılarak parti meclisine giren eski SP’li Mehmet Bekaroğlu’na oy vermeyeceğini ve verdirmeyeceğini açıklamıştı.

Kadere bakın ki, dün il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine Mehmet Bekaroğlu’da katıldı.

Kendisine soru sormak isteyen partililere ise İl Başkanı Yavuz Karan müdahale ederek Mehmet Bekaroğlu’nu savunmak zorunda kaldı.

Siyaset böyle bir şey.

İstemeye istemeye de oldu, partiliyi savunmak il başkanlarına kalıyor.

MERKEZ PARTİ AÇILIŞ YAPACAK

Trabzon’da teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Merkez Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı, eski ANAP milletvekili İbrahim Çebi, bayramı memleketi Trabzon’a geçirirken, partisinin yapılanmasıyla an be an ilgileniyor.

Dün kendisiyle yaptığımız görüşmede Trabzon teşkilatı için Trabzon Baro Başkanlığı’nın karşısında nezih bir yeri teşkilat için tuttuklarını, en kısa zamanda Genel Başkan Abdulhamit Karslı’nın da katılacağı bir törenle açılış yapacaklarını söyledi.

Trabzon İl Başkanlığı görevine işadamı Ekrem Çapkınoğlu’nu getiren Merkez Parti ilçelerde de teşkilatlandırma çalışmalarını sonlandırmak üzere.

Daha çok eski ANAP’lıların rağbet ettiği Merkez Parti, siyasetin merkezindekilere davetiye çıkarıyor, bu insanları parti çatısı altında birleştirmek, teşkilatlarda görev vermek için çaba gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler