Anahtar Deliği 06.07.2017

Anahtar Deliği 06.07.2017

Anahtar Deliği 06.07.2017
ÜSTÜN CANLI İSTİYOR

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün “yıllar önce şu veya bu sebeplerle bu şehri terk etmiş il dışında çok önemli iş adamlarımız var. Bunlar Allah geçinden versin ölmeden bu şehre geri dönmeyi düşünmüyorlar. Bize ölüleri değil dirileri lazım. Gelsinler bu şehre, bu ilçeye sahip çıksınlar. Yatırım yapsınlar, göçü önlesinler. Yoksa yarın bu ilçede hiç kimse kalmayacak” diyor.

VATANDAŞTAN BÜYÜKŞEHİRİN UYGULAMASINA TEPKİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu’nun şehir genelinde başlatmış olduğu Trapark uygulamasına vatandaş inanılmaz tepki gösterdi. Vatandaşlar “belediye her yaptığı binadan otopark parası alıyor. Otopark yapmayı bırakın eski imar müdürlüğünün yerindeki otoparkı satıyor. Sonrada çıkıp caddeleri, sokakları otopark yapıyor. Resmen haraç topluyor” diyorlar.

ESKİ BAKAN MOĞULTAY VEFAT ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Adalet eski Bakanlarından “ben ülkücüleri hakim ve savcı yapacak kadar aptal değilim” sözleriyle bir döneme damga vuran Mehmet Moğultay vefat ett

KARAYALÇIN İŞ BANKASI YÖNETİMİNDE

Başbakan eski Yardımcısı Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Murat Karayalçın, CHP’yi temsilen İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar