Anahtar Deliği 06.06.2017

Anahtar Deliği 06.06.2017

Anahtar Deliği 06.06.2017
BAŞKAN MUHARREM USTA’NIN MESAJI VE YÖNETİCİLERİN TEPKİSİ

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Bursaspor’un Akyazı’dan 3 puanla çıkması ve Rizespor’un küme düşmesinin ardından bir mesaj paylaşmış ve olay olmuştu.
Neydi bu mesaj?
Ve ne demek istiyordu?
Gündemde neler tartışılıyor? Merakınızı gidermek için bu bilgileri tekrar hatırlatıyoruz.
Gündemi daha iyi anlayabilmeniz için.
İşte gelelim o mesaja.
Ali Sürmen, “Bu leke temizlenemez” diyerek Trabzonspor yönetimini suçladı. 
Bunun üzerine gelen tepkilerden bazıları şunlardı.
İlk tepki Ak Parti Trabzon İl Yöneticisi Murat Zeki Solak, “
“Trabzonspor Divan Başkanı makamı ciddiyet isteyen bir mevkidir. Bu makamdaki insanların 10 defa düşünüp bir söz söyleme hakları vardır. Fakat Rizespor’un küme düşmesiyle ortaya atılan iddiaları adeta doğrularcasına Trabzonspor Divan Başkanı Sayın Ali Sürmen’in medyaya yansıyan akla izana sığmayan açıklamalarından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisini bordo mavili taraftarlardan ve bu kulübün değerlerini oluşturan tüm dinamiklerinden acilen özür dilemeye davet ediyorum. Saygılarımla..” İfadelerini kullandı. 

Anahtar Deliği 06.06.2017
Trabzonspor yönetimi bir mesaj yayınladı.
Mesajda Trabzonspor’u zan altında bırakanlara gönderme vardı. 
Bu mesajı Başkan Muharrem Usta tweet atarak destekledi ve sanki Sürmen’e gönderme yaparcasına, “İftira atmak bir hastalıktır ancak İrlanda'lı olunca durum farklı.
Ne demiş Dede Korkut !
"Kahpe içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul” şeklinde ifadeler kullandı.
Ardından bunla da yetinmeyen Trabzonspor yöneticisi Emre Aksoy,”
"Trabzonspor Divan Başkanlığı makamı onurlu, şerefli ve tertemiz mazinin makamıdır. Ağırlığını taşıyabilmek ciddiyet ve omurga ister. Trabzonspor Divan Başkanı Sn. Ali Sürmen kulübümüzün tarihine yakışmayacak ifadeler kullanmış asıl lekeyi kendisi sürmeye çalışmıştır. Sürmen tüm camiadan özür dilemelidir. Aksi halde fitne, fesatlarla kendi camiasını karalamaya çalışan bir başkan olarak gereğini yapmalıdır." şeklinde veryansın etti.
Yönetici Aksoy, Ali Sürmen’i istifaya davet etti. Bakalım cevap olarak ne gelecek.

SÜLEYMAN SOYLU MAÇ ÖNCESİ UYARDI MI?

Bu gündemle alakalı Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk de bir ayrıntı verdi.
Bu ayrıntı köşesinde yer aldı.
Ali Öztürk’e göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu maç öncesi Başkan Muharrem Usta’yı uyarmış!
Öztürk, Bakan Soylu ve Başkan Usta’nın görüştüğünü belirterek, “Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Ersun Yanal’ı uyardı. Dahası duyumlarımıza göre Bakan Süleyman Soylu, bugünkü tabloyu işaret ederek böyle bir sonucun hem Trabzon için hem bölge insanı için oluşturacağı kırgınlığı ve dargınlığı hem kulüp başkanıyla hem de teknik direktörle konuştu. Bu kadar önemsedi. Onca işin arasında bu konuya zaman ayırdı” şeklinde yazı kaleme alması da enteresan bulundu.
Devamında ise Ali Öztürk’e göre Ersun Yanal’ı başkan Usta uyarmış..
Ali Öztürk,  başkana ve yönetime yakınlığı ile biliniyor.
İddiası doğru olabilir.
De yazısında..
Neden Bakan Soylu ve Başkan Usta’yı alevli gündemin tam ortasına bıraksın?
Yada tam tersini düşünelim.
Belkide Ersun Yanal’ı alevin içine atma çabası ve Başkan Usta ve Bakan Soylu’yu kurtarma telaşıdır.

BAŞKAN ABİŞ HOPİKOĞLU NEDEN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMİYOR?

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde menajerlik sorununu hala çözemedi gitti.
Bu sorun yönetim kurulu toplantılarında büyük tartışmalara neden oldu. Bazı yöneticileri kulübün genel menajeri konumunda olan Nihat Mala’yı hedef almıştı. Daha önceki sezon ve sezon başı, “Mala ile gitmez artık! Görmüyor musunuz? Takıma milyonlar harcandı ama kendisi umursamıyor bile.. Hatta bazı oyuncuları kendi yakın menajerleri ile kulübe almaya çalışıyor. Yeter artık! Diyerek Başkan Abiş Hopikoğlu’na rest çekmişlerdi.
Gelinen noktada aynı sorun devam ediyor.
Hatta, hatırlarsanız Nihat Mala’nın bir yardımcısı vardı.
Trabzon ile dalga geçmişti Başkan Hopikoğlu da onu göndermişti.
Lakin o menajerle Nihat Mala çalışmaya devam ediyormuş. Kulağımıza gelen duyumlara göre takıma en çok yarayan oyuncu gönderilmiş. Nedeni de Nihat Mala’nın istediği menajerle çalışmadığı için.. 
Şu anda da Nihat Mala yine gündemde!
Nihat Mala, 30 milyon lira maaş alıyor.
Evinin giderlerine arabasına kadar kulübü kullanıyor!
Her yıl ise basketbol kulübüne milyonlarca zarar ettirirken ortada başarı falan yok. Sadece ligde kalma mücadelesi veren bir takım ortaya koyuyor.
Şimdi akla bazı sorular geliyor.
Bordo mavililer başkan Hopikoğlu’na, “Nihat Mala’yı bu kadar savunmanızın bir sebebi var mı? Birlikte mi hareket ediyorsunuz? Yöneticileriniz neden bu kadar rahatsız ve siz neden savunuyorsunuz?”
Başkan Abiş Hopikoğlu, İstanbul’dan fırsat bulup bir ara Trabzon’a gelerek basın toplantısı düzenlerse bu soruları kendisine sorup cevap vermek isteriz.
Yada hesap vermekten kaçıyor!

BU BİRLİKTELİK SÜRSÜN

Akçaabat’ta örnek bir birliktelik başladı. Akaryakıt İstasyonu sahipleri iftar programında ilk kez bir araya geldiler. Güzel bir birlikteliği imza atıldığı gecede Atmaca Petrol’ün sahibi Ersin Atmaca, Armutçu Petrol’ün sahibi Hakan Armutçu, Çanakçı Petrol’ün sahibi Hasan Çanakçı, Saylamlar Petrol’ün sahibi Ali Saylam, Aydınlar Petrol’ün sahibi Halit Aydın, Kolaylı Petrol’ün sahibi Oğuzhan Kolaylı, Orgun Petrol’ün sahibi Ömer Hacısalihoğlu, Hilal Petrol’ün sahibi Rıfat Üçüncü, Erbaşlar Petrol’ün sahibi Yaşar Erbaşaran katıldı.
Ersin Atmaca bu birlikteliği sürdüreceklerini ilk iftar yemeğinin bu olduğunu ve her Ramazan bir araya geleceklerini ifade etti.
Bizde diyoruz ki; 
Ramazan sonraları da bir araya gelin ve ortak projelerle Akçaabat’ın gelişimine de katkıda da bulunun.

https://www.haber61.net/trabzon/trabzon-da-artvinli-ogrencilerin-iftar-bulusmasi-h295169.html

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler