Anahtar Deliği - 05.11.2015

  BAŞKAN GENÇ DESTEĞİNİ ÇEKTİ   Yargıtay kararının ardından Trabzonspor yönetimi kongre tarihini 5-6 Aralık olarak açıkladı.  Ardından da davayı açan üye mahkemeye müracaat ederek, yönetimin yetkisi olmadığını kulübe kuyum atanması gerektiğini talep etti.

Anahtar Deliği - 05.11.2015

  BAŞKAN GENÇ DESTEĞİNİ ÇEKTİ

  Yargıtay kararının ardından Trabzonspor yönetimi kongre tarihini 5-6 Aralık olarak açıkladı.

 Ardından da davayı açan üye mahkemeye müracaat ederek, yönetimin yetkisi olmadığını kulübe kuyum atanması gerektiğini talep etti.

 Mahkemenin nasıl karar vereceği belli değil.

 Ancak bir yandan da Trabzonspor başkan adayları listelerini şekillendirmeye başladılar.

 İbrahim Haciosmanoğlu 9 ay 10 gün Profesyonel Disiplin kurulundan ceza almasına rağmen başkanlığa yeniden aday olduğunu seslendiriyor.

 Haciosmanoğlu eski gücünde değil.

 2013’te yapılan genel kurulda kendisine büyük destek verenler desteklerini çekmiş durumdalar.

 Haciosmanoğlu’na en büyük desteği vermiş olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç desteğini çekmiş, bordo mavi delege üzerinde önemli güce sahip olan Genç kime destek vereceğine karar vermiş değil.

 PEKŞEN BAYRAK AÇTI!

 PEKŞEN BAYRAK AÇTI!

 CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen seçimin hemen ardından salvo atışlara başladı.

 Pekşen’in hedefinde muhalefet yok, kendi partisinden isimler var.

 Öncelikle vurgulamamız gerekir ki, Pekşen’de 1 Kasım’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yenildiğini kabul edenlerden.

 Dolayısıyla kurultay isteyen gruptan ve bir an önce yönetimde değişiklik talep ediyor.

 Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açanlardın.

 Pekşen’in hedefinde bir de Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu var.

 Canalioğlu’nu partiden ihraç etmenin, ettirmenin fitilini ateşlemiş durumda.

 Görünen o ki, bu dönem Pekşen’e rahat yok.

 Günleri eskiden olduğu gibi mücadeleyle geçecek.

 SAĞIROĞLU BİLDİĞİNİZ GİBİ

 SAĞIROĞLU BİLDİĞİNİZ GİBİ

 Ak Parti’ye geçtikten sonra Yomra’da bu partinin oylarını yükselten Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, iki muhalefet partisi milletvekiline 1 Kasım’da da ilçesinde fazla şans tanımadı.

 CHP Milletvekili Haluk Pekşen kendi ilçesi Yomra’dan MHP adayı Koray Aydın’a göre daha fazla oy alırken, üstelik Koray Aydın ilçesinden beklenen oyu alamayarak yıllar sonra milletvekili seçilememiş oldu.

 Başkan İbrahim Sağıroğlu’nun Yomra seçmenini bloke etmesi, muhalefet partili hemşerisi milletvekillerine boşluk bırakmaması, önümüzdeki seçimlerde güçlü vekil adayı olacağının işaretlerini vermiş oldu.

SANCAK’IN MAKAM ODASI

SANCAK’IN MAKAM ODASI

Milli Eğitim’deki görevinden ayrılarak uzman olarak Ortahisar Belediyesi’ne geçen TAKA Gazetesi’nin bir numarası gazeteci Zeki Sancak 1 Kasım seçiminin ardından makam odasına kavuştu.

 Dün itibari ile Belediye binasının 3. katındaki makam odasına oturan uzman ve Başkan Danışmanı Zeki Sancak’ın ziyaretçileri yoğun, odası da çiçek bahçesine dönmüştü.

 Bundan sonra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in aktif olarak danışmanlığını yapacak olan Sancak’ın hedefi Ortahisar Belediyesi’ne büyük projeler kazandırmak olacak.

 Hayırlı olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar