Anahtar Deliği - 3 Temmuz’da Trabzonlu siyasiler yine sınıfta kaldı - 05.07.2021

Önceki gün 3 Temmuz 2011 şike sürecinin 10. Yıldönümü yaşadık. Yıllar geçse de Trabzonspor’un bitmeyen mücadele gücünü ve karşısında duran gücü bir kez daha gördük.

Anahtar Deliği - 3 Temmuz’da Trabzonlu siyasiler yine sınıfta kaldı - 05.07.2021

Trabzon’da koronavirüsten toplam kaç kişi öldü?

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Trabzon’da bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısı ile ilgili açıklama yaptı.

Pandeminin devam ettiğinin altını çizen Usta şu ifadeleri kullandı;

Pandemi devam ediyor. Bu süreçte ilimizde 1.400 ün üzerinde vefat sayımız oldu. Pandeminin daha fazla insanımızı aramızdan almaması için maske,mesafe, temizlik kurallarına uymalı, AŞImızı ivedilikle yaptırmalıyız. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için, toplumsal bağışıklığa doğru.

CHP mahalle gezilerini sürdürüyor

CHP Ortahisar teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve ekibi mahalle gezileri yaparak muhtarlarla bir araya gelip görüş alış verişinde bulunuyor.

Oyman ve ekibinin adresi bu kez Çilekli Mahallesi oldu ve muhtar Talat Yiğit ile görüşüldü.

Oyman, Yiğit’ten mahalle hakkında bilgi aldı.

Tarım’dan sorunlar küresel mesajı

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ülkede herkesin sorunlarının olduğunu ancak bunun küresel bir durum olduğu belirtti.

Tarım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Türkiye'de sorunlarımızın olmadığını söyleyen tek kişi bulamazsınız. Bunu anlayabilmek içinde özel bir zekâya ihtiyaç yoktur. Küresel sorunlar vardır ve Türkiye'de bundan nasibini almıştır. Hiç bir ülkede sorun yokta sadece Türkiye'de varmış algısına uğraşanların kirli ve yalan siyasetiyle karşı karşıyayız. Özellikle 15 Temmuz sonrası girilen yolda kayıtsız ve şartsız destek verdiğimiz Ak parti hükümeti yeni bir dönem başlatmıştır. Bu dönemin adı bizce bellidir; Türk gibi düşünmek, Türk'e göre tavır almak, meseleleri Türkçe okumak ve özümüze dönmektir. Özellikle dış siyasette uygulanmak istenen politikaları analiz ederken çokta kafayı yormamıza gerek yoktur. Devletimizi yönetenlerin ortaya attıkları bir milli meseleye itiraz edenlerin dışardan Amerika, Yunanistan, İsrail, İngiltere, Fransa ve bazı Arap ülkeleri, içerden millet ittifakının 5 benzemesinin koro halinde sesini duyduğumuzda yapılan işlerin doğruluğunu anlamamız artık kolaylaşmıştır. Türkiye PKK terörü, Fetö terörü ve yalan terörüyle kıskaca alınmak istenmektedir. MHP'nin okunmuş bir siyasi hareket olduğunu bildiğimiz içindir ki Türk milleti bizi Allaha emanet etmiştir. Bizde sizi sadece Allaha havale ediyoruz.

3 Temmuz’da Trabzonlu siyasiler yine sınıfta kaldı

Önceki gün 3 Temmuz 2011 şike sürecinin 10. Yıldönümü yaşadık.

Yıllar geçse de Trabzonspor’un bitmeyen mücadele gücünü ve karşısında duran gücü bir kez daha gördük.

Trabzonspor her şeyi teker teker anlattığı bir video ile gündemi sallarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yine FETÖ’yü diline dolamış siyasetçilerin edasıyla tek çare olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasına saklanmasını izledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu saklanmaya karşılık olarak açık destek mektubuna üzülerek şahit olduk.

Ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne de diğer siyasi liderlerin hiçbirisinden Trabzonspor lehine bir şey duymayı zaten beklemiyorduk!

Şike sürecinin en başından itibaren zaten desteklerinin oy potansiyelini yüksek gördükleri tarafta olduğunu gördük. Bir taraf “şike sahaya yansımadı” derken diğer taraf şikenin başını hapiste ziyaret ediyordu!

Önemli olanın gerçek ve mağdur olandan yana olmak değil “oy” olduğunu açık ve net olarak onlarca kez yazdık. Ve yine, bir kez daha görmüş olduk.

Bizi asıl üzen ne biliyor musunuz?

Bu duruma Trabzonlu siyasetçilerin sessiz kalabilmesi, yeterince ses çıkaramaması,

Her seferinde Trabzonspor üzerinden dem vuranların, partisi ne olursa olsun bu kadar hor görülmenin karşılığında “Yeter artık” diyememesi,

Partisine herhangi bir kesimden oy kaybettirmemek için ölü numarası yapması..

“Bizim tarafımız Trabzon’dur Trabzonspor’dur, parti kimliği alt kimliktir” denilememesi.

Harekete geçilip somut adımlar atılmadığı takdirde 11. Yılda da aynı senaryonun tekrarını yaşayacağız.

Bizler de her kim olursa olsun “ tarafımız Trabzon ve Trabzonspor’dur” diyerek savaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler