Anahtar Deliği - 04.11.2015

 HACIOSMANOĞLU’NUN SONU MU?  İki hafta önce Avni Aker’de oynanan Trabzonspor-Gaziantep maçının ardından, karşılaşmanın hakemlerini hakem odasına kilitleyerek saatlerce hakemleri alıkoyma fiilini işleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim

Anahtar Deliği - 04.11.2015

 HACIOSMANOĞLU’NUN SONU MU?

 İki hafta önce Avni Aker’de oynanan Trabzonspor-Gaziantep maçının ardından, karşılaşmanın hakemlerini hakem odasına kilitleyerek saatlerce hakemleri alıkoyma fiilini işleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Profesyonel futbol Disiplin Kurulu ceza yağdırdı.

 Haciosmanoğlu’na 280 gün ceza verilirken, 8 yöneticiye önemli cezalar verildi.

 Trabzonspor kulübü ceza almayan üç yöneticiye kaldı.

 Bordo mavili kulübün tarihinde görülmemiş bir olaya imza atan Haciosmanoğlu ve yöneticilerin yönetimden el çekmeleri için Yargıtay kararını aldıran üye Recep Bakırtaş’da dün mahkemeye giderek kulübe Kayyum atanmasını istedi.

 Haciosmanoğlu ve yönetimi için kara günlerden biriydi dün. Bir yandan yargı diğer yandan da Futbol Federasyonu disiplin kurulu yakalarına yapıştı.

 Çok enteresandır Haciosmanoğlu halen dahi Aralık ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıklarken, hiç utanmıyor!

 USTA’YI DA YAKTILAR!

 USTA’YI DA YAKTILAR!

 Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta’da Trabzonspor-Gaziantep karşılaşmasını izleyenler arasındaydı.

 Karşılaşma sonunda Kulüp Başkanı Haciosmanoğlu’nun talimatı ile karşılaşmanın hakemlerine uygulanan oda hapsine muhatap olan isimlerden biri de USTA idi ve gözlemci raporu ile Usta’da ceza kuruluna sevkedildi.

 Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören Usta’ya sahip çıkmayarak büyük ceza almasına çanak tuttu.

 Bunda, İbrahim Usta’nın Fener Başkanı Aziz Yıldırım’a şikeci diyerek yüklenmesinin ve şikecilerle mücadele edeceğim demesinin payı var.

 REVİ’NİN KEHANETİ

 

 REVİ’NİN KEHANETİ

 AK Parti eski il başkanı Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’dan boşalan il başkanlığı görevine 7 Haziran seçim arifesinde gelen Haydar Revi, Trabzon seçimini 6-0 yapacağız diyerek iddialı konuşmaya başlamıştı.

 Milletvekili aday adaylarına hitaben yaptığı bu iddialı konuşması çok inandırıcı bulunmamıştı.

 Ancak, 1 Kasım erken genel seçiminde AK Parti Trabzon’da milletvekili sayısını 5’e çıkarmasının ardından, beşinci sıradan Milletvekili seçilen Salih Cora Trabzon’u 6-0 yapabilirdik açıklaması yapmaya başladı.

 Demek ki İl Başkanı Haydar Revi boşuna konuşmamış, 6-0 yaparız derken, partisinin kadrolarına ve Trabzon’daki seçmen tabanına inanmıştı.

 KORAY AYDIN’DAN MÜCADELEYE DEVAM

 KORAY AYDIN’DAN MÜCADELEYE DEVAM

 Koray Aydın ilk kez 20 Ekim 1991 seçiminde, yani bundan tam 24 yıl önce milletvekili seçilmişti.

 O seçime MHP dönemin Refah Partisi ile ittifak yaparak seçime girmiş, RP’den de Kemalettin Göktaş seçilmişti.

 Koray Aydın bir-iki dönem hariç her dönem milletvekili seçildi.

 Bir dönem Ankara’dan olmak üzere diğer dönemler Trabzon milletvekili oldu.

 Koray Aydın 1 Kasım’da yine Trabzon birinci sıradan adaydı, seçilemedi ve sandıkta kaldı.

 MHP Trabzon’da 30 binin üzerinde oy kaybına uğrarken Koray Aydın seçmeni ihmal etti, belki de partisinin oylarının bu kadar eriyeceğine inanamadı.

 7 Haziran seçiminde Trabzon’da 90 binin çok üzerinde oy alan MHP’nin oyları 1 Kasım’da 61 bine düşünce, Koray Aydın vekilliğe veda etti.

 Koray Bey istifa etmeden parti içinde mücadelesine devam edeceğe benziyor.

 MALKOÇ ESKİSİ GİBİ!

 MALKOÇ ESKİSİ GİBİ!

 Trabzon eski milletvekillerinden milli görüşçü Şeref Malkoç AK Parti’ye döndükten sonra partide sayılı isimler arasına girdi.

 Kendisine seçimlerle ilgili görev verildi, Yüksek Seçim Kurulu işlerinden sorumlu yönetici pozisyonunda görev yapıyor.

 7 Haziran seçiminde Trabzon’dan milletvekili aday adayı oldu.

 Temayül yoklamalarından birinci sırada çıktığı söylendiyse de Süleyman Soylu ağır basınca listeye giremedi, 1 Kasım seçimi için yeniden aday olmadı.

 Şeref Malkoç 1 Kasım seçiminin ardından AK Parti’de yaşanan coşkuyu en çok hissederek yaşayanlardan biri ve ulusal televizyonlarda AK Parti’nin seçim başarısını savunanların başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler