Anahtar Deliği - Beşiktaş Başkanı’nın babası ne istiyor? - 04.08.2022

Şahsi istikbalim için değil! Yomra’ya marina yapılmalı, Benim olduğum yerde virüs olmaz, Ataman’ın önemli konuğu kimdi? Beşikdüzü bir kişiden büyüktür.

Anahtar Deliği - Beşiktaş Başkanı’nın babası ne istiyor? - 04.08.2022

ŞAHSİ İSTİKBALİM İÇİN DEĞİL…!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, Trabzonlu iş insanı Yavuz Aydın,

“İYİ Parti’yi kurarken amacımız ülkemize ve milletimize hizmet etmekti.

Ben, bu siyasi mücadeleye talip olurken, şahsi menfaatlerimi hiçbir zaman ön planda tutmadım.

Ülkemizin menfaatleri ve vatandaşlarımızın müreffeh bir yaşam sürebilmesi için elimden geldiğince siyaset sahnesinde mücadele verdim ve bu mücadelemi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim.

İYİ Parti yöneticilerinin arasında bir siyasi rekabet olduğu intibasını ortaya çıkartacak haber ve beyanlar üzücü ve anlamsızdır.

Ben siyaseti şahsi İSTİKBALİM için değil memleketimin İSTİKLALİ için yapmayı şiar edinenlerdenim.

Genel Başkanım ve partim bana hangi alanda sorumluluk verdi ise onu en iyi şekilde yapmaya çalıştım.

Siyaset sadece milletvekili olmak için yapılmaz.

İYİ Parti’ye bir oy daha fazla kim kazandıracaksa, onun milletvekili listesinde yer alması benim siyasi felsefemdir.

Asli amacı millete hizmet etmek olan her siyasetçinin böyle düşünmesi gerektiği fikrini taşıyorum” dedi.

Anahtar Deliği 04.08.2022

YOMRA’YA MARİNA YAPILMALI

Yomra’da oturan bir vatandaşımız bizleri arayarak önemli bir konuya dikkat çekti. Yomra Limanı ve çevresinin mezbeleye dönüştüğünü, bu çirkin görüntünün ortadan kalkması gerektiğini söyledi.

Vatandaşın eleştirileri ve çözüm önerileri şu şekilde; “Yomra’daki liman ve çevresi tam bir mezbelelik. Denizin bu kadar önemli olduğu, insanların nefes almaya can attığı bir ortamda Yomra Limanı ve çevresindeki bu kötü görüntü vicdanları yaralıyor. Turizm kenti olan Trabzon’da en çok yabancı turistin bulunduğu Yomra’da yaşanan bu çirkin görüntü ortadan kaldırılmak için ne bekleniyor?

Anahtar Deliği 04.08.2022

Gerek Ulaştıma ve Altyapı Bakanlığı gerekse de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu alana müdahale etmeli ve burayı marinaya dönüştürmelidir. Düşünebiliyor musunuz; turistler yatlarını yapılacak olan bu marinaya çekse, çevrede restoran ve yeşil alanlar olsa fena mı olur?

Anahtar Deliği 04.08.2022

Bunun yanında Şana mevkiinde yapılması planlanan yaya geçidi de dere üzerinden yapılacak olan marinayla birleştirilse harika olmaz mı? Yomra’nın Şana mevki yeni bir turistik alana kavuşsa, sosyal tesisleriyle, limanıyla, plajıyla çekim merkezi olmaz mı?

Lütfen yetkili makamalar bu konuyu değerlendirsinler.

Anahtar Deliği 04.08.2022

BEŞİKTAŞ BAŞKANI’NIN BABASI NE İSTİYOR?

Trabzonlu iş insanlarından Yaşar Kaptan Çebi, doğup büyüdüğü Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde Kadın Misafir Evi yaptırmak istiyor. Bu konuda akrabası olan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye talepte bulunan Yaşar Kaptan Çebi, konunun bir an önce neticelenmesi için kendisinde yardım İstedi. Selahaddin Çebi dünkü Kadın İstihdam ve Yaşam Alanı inşaatını gezerken konuyu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na iletti. Zorluoğlu Çebi’ye, “Çömlekçi Mahallesi’ni TOKİ’ye devrettik. Bu konuyu detaylıca konuşup, nasıl bir yol izleyeceğimize karar verelim” dedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin babası olan Yaşar Kaptan Çebi, uzun yıllar Trabzon Gençlerbirliği Kulübü’nde de yöneticilik yapmıştı.

Anahtar Deliği 04.08.2022

BENİM OLDUĞUM YERDE VİRÜS OLMAZ

Akçaabat ilçesinde önemli bir ihtiyacı giderecek olan 'Kapalı Otopark ve Pazar Yeri Projesi' için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Açılışa Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar da katıldı. Açılış törenine pandemi dolayısıyla tıbbi maske ile gelen Muhammet Balta ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu arasına samimi bir diyalog yaşandı.

Anahtar Deliği 04.08.2022

Muhammet Balta ile kucaklaşan Zorluoğlu, Balta’nın maskesini görünce; “Sayın vekilim niye maske takıyorsunuz. Hava sıcak açık alandayız” deyince Balta, “Koronavirüs var, tedbirli olmak gerek” dedi.

Bunun üzerine Zorluoğlu’nun Balta’ya dönerek, “Rahat olun vekilim, benim olduğum yerde virüs olmaz. Ben hepsini temizliyorum” ifadesi, gülüşmelere neden oldu. Bunun üzerine Balta, maskesini çıkartarak programına maskesiz devam etti.

Anahtar Deliği 04.08.2022

ATAMAN’IN ÖNEMLİ KONUĞU KİMDİ?

Şenol Güneş dün Trabzonspor eski Başkanı Ahmet Celal Ataman’ı ziyaret etti. Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte bu ziyareti gerçekleştiren Güneş, Ahmet Celal Ataman ile eski günleri yad ettiler.

Ahmet Celal Ataman gençlik yıllarında kendisinin iyi futbol oynadığını, sol ayaklı bir futbolcu olduğu için çektiği şutların isabet oranının düşüklüğünün bundan kaynaklandığını belirtmesi, kahkahalara sebep oldu.

Şenol Güneş de Özkan Sümer ile ilgili anılarını Ataman ile paylaştı. İkilinin buluşmasında geçmişe kısa bir yolculuk yapıldı. Sohbetin ardından Güneş ve Ataman kucaklaşarak ayrıldılar.

Anahtar Deliği 04.08.2022

BEŞİKDÜZÜ BİR KİŞİDEN BÜYÜKTÜR

Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi Önder Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a ateş püskürdü. Milyonlarca lira para harcanan teleferik ihalesine kimsenin katılmamasının sorumlusu olarak Belediye Başkanı Ramis Uzun’u gösteren Öztürk, açtı ağzını yumdu gözünü.

Anahtar Deliği 04.08.2022

İşte o paylaşım;

“Milyon dolarlık yatırım elde kaldı….

Bugün yapılan teleferik ihalesine giren olmadı? Niye olsun ki?

Üç yıldır kötüle, algı yap, aşağıla, sen yapamadın, başkası yaptı, komplekse gir!

Yatırımcıyı kov!

“Tasını tarağını toplayıp gidin” de…

“Burada Arap yatırımcı istemiyoruz” diyerek ırkçılık yap, çürüt paslat! Kendi malın olsa böyle mi yapardın?

Nisanda çalışacak, haziranda çalışacak, Büyükşehir alacak, oyalan oyalan!

İhaleyi kimselere duyurmamaya çalış, sosyal medya hesabından paylaşma, gazeteler bilboardlara sakın ilan verme, kimseler duymasın aman haaa!

Karadeniz’in şakır şakır, fıkır fıkır turist kaynadığı bugünlerde, bu esnafa bu ilçeye yaptığınız zarar en az “bir milyon dolar”dır…

Bir kere bir misafir bindirmedin gezdirmedin, teleferiğimiz var diyemedin!

Yeğenini, ilçe başkanının oğlunu, meclis üyesinin oğlunu teleferikte işe sokarken iyiydi!

Bu olup bitenlerin Beşikdüzü halkı esnafı, bu zor günlerin farkında ve bunları unutmayacaktır, hesabını soracaktır!

Beşikdüzü Ramis Uzun’dan büyüktür, bunu en yakın zamanda göreceksin…

Şimdi bakacağız bir sonraki ihaleye”

Anahtar Deliği 04.08.2022

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler