Anahtar Deliği 04.08.2017

Anahtar Deliği 04.08.2017

Anahtar Deliği 04.08.2017
AKÇAABAT'A SGK ŞUBESİ

AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün “SGK ilçe binasının açılması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu, Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş ile tek tek görüştüm. 120 Bin nüfuslu ilçemize çok önemli bir hizmeti yerinde sunacağız” dedi.

ASKERİ MİSAFİRHANE DÖNÜŞÜYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde bulunan askeri misafirhaneyi Yıldızlı Askeri Kampında yeni binamıza taşıyacağız. Mevcut Hasan Paşa Kışlasını Devlet Konukevi yapacağız” dedi.

TTSO İÇİN TEK LİSTE ÇAĞRISI

TTSO Meclis Başkan ı Şadan Eren “Trabzon’un bölünüp parçalanmaya değil birlik ve bütünlüğe ihtiyacı var. El ele vermeliyiz. Bu şehrin kalkınması için çalışmalıyız. Bunun için şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TTSO yılsonu gerçekleştirilecek olan Genel Kurulu’nda Meclis ve Yönetim Kurulunda tek liste ile gitmeliyiz. O zaman TOBB’da sesimiz daha gür çıkar” diyor.

BAKİ ÇOBAN İSTİFA ETTİ

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde mühendis, başmühendis olarak uzun zaman görev yaptıktan sonra Trabzon 10. Bölge Müdür Yardımcısı ve İzmir Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Baki Çoban istifa ederek Ankara’ya taşınma kararı almış.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar