Anahtar deliği 04.06.2017

Anahtar deliği 04.06.2017

Anahtar deliği 04.06.2017
CHP’NİN GÖNÜLLER ÇADIRINDA BURSA MİLLETVEKİLLERİ

CHP'nin Gönüller Çadırı CHP Trabzon İl örgütünün kanuni parkında düzenlediği gönüller sofrası adlı iftar sofrasına bu akşam CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Ceyhun İrgil, Nurhayat Altaca Kayışoğlu CHP Bursa İl Başkanı Sadi Özdemir katılarak halkla beraber iftar yaptılar.

TRABZON’UN PAYI DÜŞTÜ

 Trabzon Büyük şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu şehir 4.685 kilometre kare alan üzerinde kurulu ve toplam nüfusu 777.000’dir. Biz 76 Km. uzaklıkta Çaykara, Merkeze 40 km. uzaklıkta Düzköy, 30 Km. uzaklıkta Maçka ilçemize, 55 Km uzaklıkta Hayrat, 68 Km. uzaklıkta Şalpazarı ilçemize hizmet getiriyoruz. Bu ülkenin en fazla yol ağına sahip vilayetiyiz. İl Bank’tan aldığımız kişi başına paylar düştü. Her yıl Erzurum’dan eski parayla 125 Trilyon Lira daha düşük para alıyoruz. Bunun kanuni düzenlemesi için bu hafta tüm vekiller ile bir araya geleceğim. Herkesi bu şehre sahip çıkmaya davet edeceğim” diyor.

AK PARTİLİ GENÇLER İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş Trabzon İl Teşkilatında düzenlenen iftar programına katıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar