Anahtar Deliği 04.01.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 04.01.2017
NE OLDU ERSUN YANAL İŞİ KAPANDI MI?

Ne kadar güzel bir camiayız!
Menajerlerle ortaklık iddiaları ortada dolanıyor!
Trabzonspor’un milyonlarca lirası boşa gitmiş!
Trabzonspor lig fikstüründe yerlerde sürünüyor!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bunları izah etmesi gerekirken basın toplantısı düzenleyip herşeye cevap vermesi taraftarlara hiç olmasa ‘yahu haklısınız hata benim özür dilerim’ demesi beklenirken, sanki hiçbir şey olmamış gibi..
Herkes memnun..
Suskun..
Transfer bombaları diye cırıltı koparanlar meydanları kaplamış!
Eh be..
Hell size..
Ne diyelim..
Sizi ibretle takip ediyor.
Tabiki tarihe bu satırlarda olduğu gibi not düşüyoruz.
Herkes sussa Haber61 susmayacak.
Bunu da bilin!

NİHAT BİRİNCİ NEDEN HEDEFTE

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, son günlerde yoğun eleştiri alıyor. Nedeni de kendi teşkilatları.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin makama atadığı bir isim Birinci. Teşkilat atamalarının çoğunu yapamadı. Tepki var. Kimi teşkilatları görevden aldı. Eski İl Başkanı Demeli ve eski Bakan Koray Aydın’a yakınlar diye. Lakin hala atamalarını yapamadı. Ya MHPli bulamıyor oraya teşkilatlara atayacak ya da teşkilattan ona olan tepkiler nedeniyle olmuyor. Yakında bir cırıltı yine MHP’de kopabilir.

Hayır fitnelk yapmak için yazmıyoruz sadece yorumluyoruz. Görünün köy kılavuz istemez mi denir buna yoksa dereyi görmeden paçaları sıva mı? Neyse ne.. Ama yakında olan olacak. Biz ön görüyoruz bunu, inşallah olmaz. Bir de şu var. MHP lideri Devlet Bahçeli ‘referanduma hazırız evet’ diyeceğiz dedi. Trabzon buna hazır mı? Trabzon teşkilatları bakalım göreceğiz..

YUSUF ZİYA YILMAZ NE YAPIYOR?

Trabzonspor eski yöneticilerinden iş adamı Yusuf Ziya Yılmaz, turizm konusunda ciddi yatırımlar yapıyor. Neden bu aralar sessiz diyorlardı ya ondan yazıyoruz bunları. Merak etmeyin yakında müthiş bir projeyle karşınızda olacak. Yalıncak’ta hemen Ramada Otel’in karşı çaprazında petrol ofisinin bir kaç metre arka tarafından 5-6 milyon değerinde 25-30 yatak kapasiteli güzel bir otel tasarladı.

Fiziki yapısı yüzde 90 sona erdi. Turizm belgeleri, ruhsatları çıktı. Herşeyi tamam. Zaten Büyükşehir ile çok uğraş verdi. Ama Ortahisar’dan onayı aldı. Helal olsun Ortahisar Belediyesi’ne.. Yusuf Ziya Yılmaz gibi başarılı bir iş adamı Trabzon’un öz evladına sahip çıkarak turizm yatırımının önünü açtı. Büyükşehir Belediyesi’ne de anlam veremedik! Hayırdır.. Katarlı iş adamı gelse hemen kapı pencere açardınız? Trabzonlu diye mi kırk dereden su getirdiniz?

Neyse… Vardır bir bildikleri diyerek fazla kurcalamayalım. Yusuf Ziya Yılmaz yakında oteli açar. Son demleri.. Turizm sezonu öncesi Trabzon muhteşem bir otel daha kazanmış olacak hayırlısıyla…

MİRAÇ ÖZAĞCI GİTTİ GELDİ HAKKI EMİROĞLU LAFI ÇAKTI
 
Trabzon’da medya sektöründe gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yıllardır bazı şeyler aynen nakarat şeklinde devam ediyor. Bunlara da şaşkınız.

Miraç Özağcı ile Osman Diyadin Karadeniz Gazetesi’ne geri döndüler. Kuzey Ekspres Gazetesi’nde bir süredir görev alan -her zamanki gibi- Miraç Özağcı, şimdi Karadeniz Gazetesi’nde 6. kez geri dönünce tabiki Hakkı Emiroğlu’nun diline dolandı. Dün trabzon Valisi Yücel Yavuz’un yemekli basın toplantısı öncesi Emiroğlu Özağcı’ya, “Sen Kuzey Ekspres’e geçince Hasan Kurt sayfaları artırdı hepsine yazarsın diye şimdi azaltır” diyerek gönderme yaptı. Tabiki bu espriydi ve ordaki herkesi gülümsetti. Bu arada Osman Diyadin için bir iki kez bu yaşandı ama Miraç Özağcı, 5-6 kez git-gel yaşadı. Yeni görevinde başarılar dileriz. Öte yandan Osman Diyadin, Ankara’da kayyum atanan bir şirkete danışman oldu. Ayrıca iktidara yakın bir sitenin de yazarı. Bu aralar epey yoğun ona da başarılar dileriz.

Hakkı Emiroğlu demişken.. Geçtiğimiz günler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir imza töreni vardı. Oranın sürpriz konuğu Hakkı Emiroğlu oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun odasındaydı. Emiroğlu odaya girince Başkan da sırtını döndü. Başkan olduktan sonra 1 yıl konuşmuyorlar ama ondan sonra hiç konuşmamışlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler