Anahtar Deliği - Trabzonspor’da Divan Kurulu seçimi ne zaman? - 03.06.2021

Geçtiğimiz günlerde yeni kademeli normalleşme kararlarını açıklayan Erdoğan "Spor kulüpleri genel kurullarını, haziranın ilk gününden itibaren, diğer kuruluşlar da haziranın ikinci yarısından itibaren yapabilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Anahtar Deliği - Trabzonspor’da Divan Kurulu seçimi ne zaman? - 03.06.2021

Trabzonspor’un borcu ne kadar?

Trabzonspor’da Aralık ayında yapılması gereken ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılamayan Mali Genel Kurul’un da tarihi belli oldu.

Trabzonspor’un Mali genel Kurulu’nun 30 Haziran 2021 tarihinde yapılacağı belirtildi.

Mali Genel Kurul’da Trabzonspor’un borcunun 2021 Ocak ayı itibariyle 1 Milyar 450 Minyon TL civarı olduğu, bu borcun 860 Miyon TL’sinin 2 yıl ödemesiz 7 yıl 6 ayda bir ödeme şeklinde taksitlendirildiği öğrenildi.

Kosolide borcun da yaklaşık 1 Milyar 300 Milyon TL olduğu belirtildi.

Tabiki bu rakamlar Ocak ayı itibariyle olan rakamlar. Önümüzdeki Mali genel Kurul’da bu rakamlar açıklanacak.

Avrupa şampiyonası sonrası olması beklenen oyuncu satışlarıyla bor daha da aşağıya çekilebilir.

Ancacak şuanda resmi rakamlar bu seviyede. Pandemi döneminde yayın ve sponsor geliri haricinde geliri olmayan bordo mavililer için yeni dönem nefes alma dönemi olacak gibi gözüküyor.

**

Trabzonspor’da Divan Kurulu seçimi ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde yeni kademeli normalleşme kararlarını açıklayan Erdoğan "Spor kulüpleri genel kurullarını, haziranın ilk gününden itibaren, diğer kuruluşlar da haziranın ikinci yarısından itibaren yapabilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor’da yapılması pandemi nedeniyle ertelenen Divan kurulu seçimi için de artık engel kalmadı.

Gözler seçimin ne zaman yapılacağına çevrildi.

Ali Sürmen Başkanlığında bugün toplanacak olan Divan Kurulu’nun seçim tarihi ile alakalı kesin kararı alacağı belirtildi.

Bugün belli olacak seçimli Genel Kurulu tarihi sonrası da gözler adaylara çevrilecek.

**

Trabzon heyetinden Süleyman Soylu’ya destek ziyareti

Trabzon’dan Ankara’ya giden heyet İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe başkanlarından oluşan heyet Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan heyet İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret etti.

Geniş katılım gerçekleşen ziyaret sırasında Bakan Soylu’ya desteklerini ilettiler.

Ziyaret sonrası da hatıra fotoğrafı çektirildi.

**

Turgay Şahin’den sakal tepkisi

CHP Ortahisar ve Büyükşehir grup başkanvekili Turgay Şahi şehrin sorunlarıyla kalakalı her meclis toplantısında görüşlerini bildirir ve meclis gündemlerine yön verir.

Şahin’i tanıyanlar takım elbise ve bakımlı halini bilir.

Yaptığı işe ve vatandaşı temsiline verdiği önemi kılık kıyafetine yansıtır.

Şahin yaptığı bir paylaşımda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara bir sitem gönderdi ve “28 yıl Devlet memurluğu yaptım. 12 yıldır da belediye meclis üyeliği yapıyorum. Bir gün olsun sakal traşı olmadan göreve gitmedim. Kamu kurum ve kuruluşların Bu vaziyeti nedir Allah aşkına” ifadelerini kullandı.

Şahin belki bütün çalışanları kastedmedi ama şu bir gerçek ki sadece fiziksel görünüm değil bazı görevlilerin vatandaşa olan davranışlarında da büyük problem var. Bu konuda kendisine katıldığımızı belirtiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler