Anahtar Deliği 02.07.2017

Anahtar Deliği 02.07.2017

Anahtar Deliği 02.07.2017
YOK MÜDÜR DEĞİLMİŞ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi eleştiri noktası oldu. Ve büyük tartışmalar yaşanıyor. Ak Parti kulisleri çalkalanıyor. Nedeni ise Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ismin kardeşi Halil İbrahim Revi olması. 
Şehirdede bu atamayla alakalı sert eleştiriler geliyor. Savunanlar da az değil. Müdür Halil İbrahim Revi’nin bugüne kadar eğitim kademelerindeki görevlerine bakılmalı diyenler de var.
‘Bu arada eşini de müdür yaptı’ diye bir sürü bilgi geldi. Bir sürü duyumsal eleştiriler. Dün yer vermiştik bu köşede lakin sizler için araştırdık müdür olmadığını öğrendik!
Bu arada Haydar Revi susma hakkını halen kullanıyor. Bu tartışmaya sanırız girmek istemiyor. Yada gereksiz buluyor. Bilemiyoruz tabi..

ALİ ÖZBAK UNUTULMADI

Trabzonspor’un efsanevi Divan Başkanı rahmetli Ali Özbak, unutulmadı. Dün mezarı başında anıldı. Ardından bilgisayarındaki kitap notlarından derlenen 4 kitabının yayınlanmasından dolayı Zorlu Grand’da dostları buluştu. Hepsi Ali Özbak’ı anlattı. Kitaplarından aldılar. Trabzonspor’un hafızası olan Ali Özbak Trabzonspor’a inanılmaz destek olmuş, makam peşinde koşmadan bunu yapmıştır. Arkadaşı Nizamettin Algan, duygusal bir konuşmayla yıllarca arkadaşlık yaptığı Ali Özbak’ı anlattı. Bu eserlerin yayınlanmasında onun da büyük desteği oldu. Yeğeni Ersin Aktürk, Ali Özbak’a efsane dayı der. O da Ali Özbak’ın eserlerinin yayınlanmasında büyük emek harcadı. Ayrıca Suat Şen’i de unutmamak gerekir. Bir de diğer arkadaşları. Faruk Özak gibi.. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. 
Kitap tanıtım törenine Trabzonspor’un efsanevi başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor yöneticileri Ahmet Çubukçu, Ali Rıza Egemen, Özer Bayraktar, Okan Alemdaroğlu, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen de katıldı.
Trabzonspor’a bu eserlerin kazan herkese teşekkür ediyoruz.
Gelecek nesiller buradan gerçek Trabzonspor’un neler geçirdiğini, yaşadığını görecektir.

FARUK ÖZAK’IN ÖZELEŞTİRİSİ

Ali Özbak’ın kitaplarının 4 kitabının tanıtılmasında konuşmalar yapıldı. Konuşmacılardan biri Trabzonspor eski başkanı, eski bakan Faruk Özak’tı.. İnce bir yönetime gönderme yaparken bir de özeleştiri yaptı. 
“Üzüntümüz var” diyerek başladı sözlerine.. Özak,” 30lu 40lı yaşlarda Trabzonspor’a katkı sağlayacak nesiller yetiştiremedik” dedi. 
Salona baktığımızda oraya katılanlara gerçektende bu özeleştirisinde haklıydı.
Trabzonspor’u yönetecek nesiller yetiştirilmesinde hiç birşey yapılmadı. Evet bu doğru. Gençlerin önü açılmak yerine takoz kondu. Engeller çıkarıldı. Kim bir şey yapmak istese bir şeylerin ucundan tutsa karşısına ‘ağabeyler’ çıktı. Özak’a hak verdik.
Ayrıca bir şey daha dedi Özak.
Trabzonspor yönetiminin, ’50. Yılda şampiyonluk’ sözüne atıfta bulunarak, “Bu gidişle ne 51. Ne de Trabzonspor 60’ı görecek, göreceğiz” dedi.
Yani Faruk Özak Trabzonspor yönetimine bu noktada güvenmediğini ortaya koydu. Belkide bu bir buçuk yılda yapılanlar nedeniyle böyle demiştir bilemeyiz..

MUHARREM USTA’YA BİR KAÇ ANKET SORUSU 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bir anket düzenledi. Kamp başlayacak oyuncular hazır değil yine beceremedik gibisinden değil.. 50. Yılda öncelik ‘sportif başarı’ ‘ekonomik ve sportif başarı’ mı diye soru sordu. Cevap istedi. Anketine sanal ortamda 9 bin civarında kişi katıldı. Yarı yarı paylaştılar cevabı. Aslında anket yapması taraftarların görüşlerini alması güzel birşey. Hani bunu kulüp dergisi yapsa güzel de başkan yapınca.. Neyse kendisine bir kaç anket sorusu da biz verelim..
1- Başkan seçilirken verdiğim sözleri tutamadım ‘kırıldınız mı?’ ‘Gücendiniz mi?’
2- Yönetim kurulu toplantılarını dahi yapamıyorum. ‘Doğru mu?’ ‘Yanlış mı?’
3- Bazen İstanbul’daki işlerimden kulübe zaman ayıramıyorum. ‘Na’palım öyle’ ‘Kulübü yönetemiyorsun’
4- Whatsup’tan ve tweetten gelen nabız ölçer yalakaları dinliyorum. ‘Yanlış yapıyorsun’ ‘doğru yapıyosun’
Biz bir kaç anket önerisi yaptık.
Bir kaç tane de siz yazın..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar