Anahtar Deliği - AK Parti’ye Samsun’dan misafir - 02.06.2021

AK Parti Trabzon teşkilatı dün Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı ağırladı. İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yılmaz’ı parti binasında konuk etti.

Anahtar Deliği - AK Parti’ye Samsun’dan misafir - 02.06.2021

AK Parti’ye Samsun’dan misafir

AK Parti Trabzon teşkilatı dün Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı ağırladı.

İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yılmaz’ı parti binasında konuk etti.

Ardından, aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe başkanları ve yerel yönetimler başkanları katıldı.

Daha sonra Mumcu ve Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. İkili ziyaretlerine STK ve bazı derneklere de giderek devam etti.

Başkan Mumcu, ziyareti ve tecrübelerini aktardığı için Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti.

**

CHP’den Vakfıkebir çıkarması

CHP Trabzon’daki çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak dün İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve il yöneticilerinin adresi Vakfıkebir oldu.

Hacısalihoğlu ve il yöneticileri , Vakfıkebir ilçe Başkanı Mehmet Keskin ve ilçe yöneticileri ile birlikte Vakfıkebir’de sokağa indi. Esnafı ziyaret eden partililer bol bol sohbet gerçekleştirdi, vatandaşların sorunlarını şikayetlerini dinledi.

CHP’liler ise vatandaşlara kendi çözüm önerilerini anlatarak projelerinden bahsetti.

CHP İl başkanlığı bu ziyareti “Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı.” Diyerek duyurdu.

**

Ahmet Metin Genç’in Maraş caddesi düşüncesi

OrtahiSar belediye Meclisi’nin haziran ayı ilk toplantısı dün yapıldı.

Toplantıda Maraş caddesinin trafiğe kapatılması konusu gündeme geldi. Turgay Şahin, Başkan Ahmet Metin Genç’e fikrini sordu.

Genç ise gayet ne bir cevap verdi. “Kapatılmalı” ifadesini üstüne basa basa söyledi.

Genç “Volkan Bey Başkanken Uzunsokak kapatıldı. İlk tebrik edendim, Maraş caddemiz daha önceki dönem de gündem yaptım ama gündeme gelmedi. Ben kapanmasından taraftarım. Sizin kamu yararı yönünden tek band trafik düşünüyorsunuz ama oranın kapanıp vatandaşın kullanımına açmamız lazım. Orası güzel bir hale gelecek inşallah. Gazipaşa caddemiz de çalışmalarımız sürecek. Orayı da canlandıracağız.” İfadelerini kullandı.

Anlaşılan o ki Maraş Caddesinde büyük değişim yaşanacak. Trafik ya tam kapanacak ya da kısıtlanacak ama değişim vatandaşın lehine olacak.

**

Hikmet Onur’dan sevenlerini korkutan haber

Trabzonspor’un eski Asbaşkanı Hikmet Onur’dan sevenlerini korkutan bir haber geldi.

Onur’un yoğun bakım ünitesine bağlandığı belirtildi. Yıldızlı Medical Park Hastanesi yoğun bakım servisinde yattığı belirtilen Hikmet Onur için sevenleri geçmiş olsun mesajlarını yayınladılar.

Biz de haber61 ailesi olarak Hikmet Onur’a acil şifalar diliyoruz.

**

Gazetecilerden meslektaşlarına duygulandıran hediye

Gazeteci Ahmet Saraç’ın Beşikdüzü ilçesinde bu işe yıllarını veren birisidir.

Saraç 12 yıl önce acı bir trafik kazası sonrası oğlunu kaybetti.

Oğlunun ölümünü yıl dönümünde de gazeteci meslektaşları Saraç’ı yalnız bırakmadı.

12 yıl önce trafik kazasında yaşamını kaybeden oğlu Erbay Saraç Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti tarafından mezarı başında düzenlenen bir programla anıldı.

Erbay Saraç’ın Beşikdüzü İlçesi Vardallı Mahallesi’ndeki evin yanında bulunan kabri ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci, Ahmet Saraç’a oğlunun adına çıkartılan gazetenin çerçeveletilmiş fotoğrafını hediye etti.

Gazeteci Ahmet Saraç yapılan programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uzun yıllar ilçeme ve bölgeye hizmet vermek için gazete çıkarttım. Trabzon ve bölgede yayımlanan birçok gazetede muhabirlik ve temsilcilik yaptım. Aldığım ödüller ve belgelerim arasında en önemli hediyemi Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti tarafından 12 yıl önce oğlum için çıkardığım gazetenin çerçevelenerek takdim edilmesi oldu” dedi.

**

Sağıroğlu’ndan teşekkür mesajı

Yomra eski belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun Babası Selahaddin Sağıroğlu hayatını kaybetti.

Merhum Sağıroğlu’nun cenaze dün toprağa verildi.

Siyaset dünyasından bir çok kişi cenazeye katıldı.

Sağıroğlu da katılanlara “Babam Selahattin Sağıroğlu’nun vefatı vesilesiyle; Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, Trabzon Milletvekillerimiz Muhammet Balta’ya, Bahar Ayvazoğlu’na, Adnan Günnar’a, Salih Cora ve Hüseyin Örs’e , Ak Parti Kırklareli Milletvekili Sn. Selahattin Minsolmaz’a , Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na, Eski Milletvekilimiz Şevket Arz’a, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na, İl Başkanımız Sezgin Mumcu’ya, Karadeniz Bölge İl Koordinatörü Haydar Revi’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e, İlçe Belediye Başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine, daire amirlerimize, Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza, şahsım ve ailemiz adına çok teşekkür ederim.” Mesajıyla teşekkür etti.

Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dilerim…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar