Anahtar Deliği 01.06.2017

Anahtar Deliği 01.06.2017

Anahtar Deliği 01.06.2017
VALİ YAVUZ’UN ZİYARETİ MEMNUN ETTİ

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un halen kapalı bulunan ve zor durumda olan Clinart Hastanesine ilçe kaymakamı ve Belediye Başkanı ile yaptığı ziyaret memnun etti. Yönetim kurulu Başkanvekili Engin Çakır, “burada bir milli servet çürüyor, 200-250 kişilik istihdamın önü kesiliyor. Bankalar tarafından köşeye sıkıştırıldık. Böyle bir günde tarafımıza yapılan ziyaretler bize manevi destektir” diyor.

BAŞKAN ÇELİK’TEN REKTÖR BAYKAL’A SİTEM
 
Düzköy Belediye Başkanı eğitimci Abidin Çelik, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’a sitem etti.

Başkan Çelik, “Şalpazarı ve Tonya’ya Yüksekokul açarken ilçenin içine demiyoruz ancak yolumuz üzerine bulunan 110 dönüm arazisi 37 dönüm kapalı alanı olan, kurumunuza devredilen, halen ambulans otoparkı olarak kullanılan eski Tekel binalarına sahip çıkın. Yeni bir üniversiteden vazgeçtik bari bir Ziraat veya Veteriner Fakültesi veya bunlara alt yapı olacak bir yüksekokul açın. Burada hayvancılık var, ziraat var. Bunu geliştirelim ilçelerden şehir merkezine göçü önleyelim” diyor.
 
BAŞKAN BOZ’DAN MANİDAR SÖZLER

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz’un 31 Mayıs Dünya Sigarasız günü dolayısıyla verdiği iftarda ramazan ayında gündüz oruçlu olduğumuz için sigara içemiyoruz. Bari akşamdan da sigara içmeyin. Hem sağlığınıza hem de ekonominize katkıda bulunun” sözleri çok manidardı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler