Anahtar Deliği - Trabzon’da su isyanı! - 01.05.2022

Trabzon Büyük Şehir Belediyesi tarafından suya yapılan zam vatandaşı adeta çileden çıkardı.

Anahtar Deliği - Trabzon’da su isyanı! - 01.05.2022

CHP İŞİ SIKI TUTUYOR!

CHP Merkez yönetimi baskın seçime karşın tedbiri elden bırakmıyor. Ana muhalefet partisi kurmayları Büyükşehir Belediyesi olmayan bütün illere dağılarak teşkilatların son durumunu değerlendirmek üzere 4 günlük program gerçekleştirecekler. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Gümüşhane ve Bayburt’ta olası bir erken seçime karşın teşkilatların son durumlarını gözden geçirip, seçim strajedilerini partililerle paylaşacaklar.

İYİ PARTİ TRABZON’DA YOK GİBİ!

Yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen Türkiye’de çok kısa sürede halkın gönlünü kazanan İyi Parti, Trabzon’da bir türlü gereken atılımı gerçekleştiremedi. İyi Parti yalnızca Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile vitrinde yerini koruyor. Bunun dışında Hüseyin Örs’ün de kişisel çabalarıyla ayakta kalmaya çalışıyor. Trabzon’da birçok kişi İyi Parti İl Başkanının ismini bile bilmiyor. Bu durumdan partililerde çok rahatsız! Genel Başkan Meral Akşener’in Trabzon Teşkilatlarına müdahale etmesi bekleniyor…

Trabzon’da su isyanı!

Türkiye’de yükselen enflasyon, bunun yanında vatandaşın alım gücünün azalması hayatı çekilmez hale getirirken gün geçmiyor ki bir şeye zam gelmesin! Trabzon Büyük Şehir Belediyesi tarafından suya yapılan zam vatandaşı adeta çileden çıkardı. Yüzde 47 oranında yapılan su zammı sonrası vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Elektrik ve doğalgazdan sonra suya yapılan fahiş artış, zaten kıt kanaat geçinen vatandaşın sırtına yeni bir yük olarak yüklendi…

SAAT VE KUYUMCU CAMİASI YASTA!

Trabzon’da saat üzerine esnaflık yapan ve uzu yıllar Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanlığı görevini yürüten Musa Başak’ın ani vefatı, Trabzon kamuoyunda büyük üzüntü yarattı. Önceki gece evinde rahatsızlanan ve sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede kalp krizi sonrası vefat eden Musa Başak’ın beklenmeyen vedası saatçi ve kuyumcu esnafı camiasında şok etkisi yarattı. Trabzon’da uzun yıllar kuyumculuk yapan Başak’ın arkadaşı İsmail Sarı, “ çok değerli bir dostumuzu kaybettik. Kendisi kısa bir süre öce açık kalp ameliyatı olmuştu. Enerjik ve yaşam dolu bir insandı. Saatçi ve kuyumcu camiası çok önemli bir değerini yitirdi. Acımız çok büyük. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

CORA, ROMANYA’DAN MUTLU DÖNDÜ

Türkiye Romanya Dostluk Grubu Başkanı Trabzon Milletvekili Salih Cora, Bursalı girişimci iş insanları ile birlikte Romanya’ya gitmişti. Bükreş’te Romanya –Türkiye Dostluk Grubu Başkanı, Milletvekili Nicolae Georgescu ile bir araya gelen Cora, iki ülke arasında dostluk ilişkilerinin geliştirilmesi ve parlamenterler arası diplomasının gelişmesi açısından yararlı bir ziyaret olduğunu vurguladı. Cora, Romanya’da bulunan gurbetçi vatandaşlarla da bir araya gelerek onların sorunları hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler