1461 Trabzon Otobüsü Kaza Yaptı!

Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Belediye ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon takımı, Erzincan üzerinden Sivas'a otobüsle giderken yolda büyük tehlike atlattı.    Bordo-Mavili takımı taşıyan otobüs, Erzican'ı 50 km geçmişken buzlanma nedeniyle otobüs yoldan

1461 Trabzon Otobüsü Kaza Yaptı!
Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Belediye ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon takımı, Erzincan üzerinden Sivas'a otobüsle giderken yolda büyük tehlike atlattı. 
 
Bordo-Mavili takımı taşıyan otobüs, Erzican'ı 50 km geçmişken buzlanma nedeniyle otobüs yoldan çıkarak yan yattı. Büyük korku yaşayan bordo-mavili takım kazayı ucuz atlattı. 
 
Otobüs içerisinde her hangi bir yaralının olmadığı kaydedilirken takımın büyük korku yaşadığı kaydedildi.  1461 Trabzon'un yeni Başkanı Bekir Aktürk ise, yaptığı kısa açıklamada "Şuan da orada arkadaşlarla görüştüm. Her hangi bir sıkıntı yok. Allah korudu" dedi.
569e5c5567b0a920a0a6aacc.jpg
 
Kazadan yara almadan kurtulan 1461 Trabzon kafilesi daha sonra maç öncesinde kalacağı otele gitti.
11-021.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler