Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde Ordu’da sınav merkezlerinde yoğunluk oluştu. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gelen adaylar, sınav salonlarına giriş yaptı.

Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak sınav merkezlerine ulaşmaya çalıştı. Görevliler ise adayların sınav salonlarına zamanında giriş yapabilmeleri için yönlendirmelerde bulundu.

AİLELER ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Sınava giren adayların aileleri de okul çevrelerinde bekleyerek heyecana ortak oldu. Çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, sınav süresince okul bahçeleri ve çevresinde bekledi.

Bazı aileler Kur'an-ı Kerim okuyup dua ederken, bazıları da sınavın tamamlanmasını sabırla bekledi.

TÜM ADAYLARA BAŞARI DİLEĞİ

Veliler, çocuklarının sınava uzun süredir hazırlandığını belirterek, emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

Aileler, sınava giren tüm adaylara başarı dileyerek sonuçların öğrencilerin gönüllerince olmasını istediklerini ifade etti.