Prof.Dr. Osman Bektaş

Prof.Dr. Osman Bektaş

Akyazı dolgu alanının zemin etüdü üzerine...

Bu güne dek bir bilim adamı olarak gerek ulusal medyada, gerekse yerel medyada ve gerekse de köşe yazılarımızda jeolojik konuları çağdaş bir bilim bakış açısı ile değerlendirmeye çalıştık.

Ülkemizdeki ve çevremizdeki Jeolojik sorunlarla ilgili yorumlarımız, bunların toplumla ve ilgili makamlarla paylaşımlarımızdaki amacımız siyaset değil, ülke çıkarlarıdır.

Bu bağlamda, Akyazı Dolgu Alanında, yapılmasına başlanan Trabzon Şehir Hastanesinin zemin etüdü ile ilgili çok sayıda ısrarcı sorular almaktayız.

Akyazı Dolgu Alanın jeolojisi, zemin özellikleri, dolgunun taşıma performansı, farklı oturma ve kırılma deformasyonları ile görsel ve bilimsel bulgularımızı ve konuyla ilgili düşüncelerimizi daha önce hem kamuoyu ile hem de ilgili makamlarla paylaşmıştık.

Bu nedenle, şu aşamada, Şehir Hastanesinin zemin etüdü ile ilgili kısır tartışmalara girerek bilimsellikten uzaklaşmak, siyaset alanına adım atmak anlamını taşıyacağından, bu tür sorulara yanıt vermekten kaçınmaktayız.

Ancak, konuyla ilgili yeni teknik bulgulara ulaşıldığında veya farklı problemlerle karşılaşıldığında görüşlerimizi veya düşüncelerimizi bilimsel doğrultuda toplumun her kesimiyle ve ilgili makamlarla paylaşmaya devam edeceğimizi de saygıyla bildiririz.
***

Akyazı Stadı, dolgu alanı, ve şehir hastanesine dair önceki yazılar için tıklayınız;

Şehir hastanelerinden önce taşıyıcı dolguların performansları sorgulanmalıdır!

Toplumu bilgilendirme adına Akyazı Stadı Gerçeği

Akyazı Stadı ile ilgili gerçekleri bilmek vatandaşın hakkıydı!

Düşük Performanslı Akyazı Dolgusu Ve Deforme Olan Akyazı Spor Tesisi

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR