Trabzon'dan sonra Akçaabat dolmuşları da zamlandı

Akçaabat dolmuşlarına zam geldi

Trabzon'dan sonra Akçaabat dolmuşları da zamlandı

Trabzon'da dolmuşlara zam geleceğinin kesinleşmesinin ardından Akçaabat dolmuşlarına da zam geldiği bildirildi.

Trabzon'da merkez mahalle hatlarının 2 TL'den 2.5 TL'ye çıkarılmasına karar verilmesinin ardından, bu hafta içerisinde Akçaabat dolmuşlarının da zamlı tarifeye geçeceği ve 2.5 TL'den 3 TL'ye çıkarılacağı kaydedildi.

Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, yönetim kurulu olarak hazırladıkları yeni tarifeyi Trabzon Şoförler Odasına ilettiklerini belirtti. Sevim “Mazot 4 liradan 6,5 liraya çıktı. Yalnızca yakıttan ibaret değil. Yedek parça da zamlandı. Örneğin 200 lira olan bakım 400 liraya ulaştı. Biz de zam istemek zorunda kaldık. “ dedi.

Mevcut durumda 2.5 TL olan Akçaabat - Trabzon hattı sivil ücreti 3 TL'ye, öğrenci ücreti 2 TL'den 2.5. TL'ye çıkacak. Mersin - Trabzon hattı ise 3 TL'den 3.5 TL'ye, öğrenci için ise 2.5 TL'den 3 TL'ye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber