Başkan o habere sert çıktı: Sözlerim çarpıtıldı

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, basında yer alan "Büyükşehir'e suçlama" başlıklı haberde yer alan ifadelere sert çıktı. Geçmişte yaptığı açıklamaların çarpıtılarak gündeme getirildiğini söyleyen Şentürk "O sözler bana ait değil, eski açıklamalarım çarpıtıldı." dedi.

Başkan o habere sert çıktı: Sözlerim çarpıtıldı

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, basında yer alan, UKOME'nin 10 yaş uygulamasına yönelik eleştiri haberlerini yalanlayarak "Kimseye öyle bir demeçte bulunmadım" diye konuştu. 



Şoförlerle bir araya geldiği bir toplantıda 10 yaş uygulaması için "Bu uygulama kaldırılmazsa hiçbir siyasetçi bize gelmesin" ifadelerinin kendisine ait olmadığını öne süren Şentürk tepkisini şöyle dile getirdi: "10 yaşla ilgili açıkmalayı bir gazete tam sayfa haber yapmıştı. 7 Ocak'tan önceki toplantıalrımızın birinde bu 10 yaş ile ilgili, 10 yaş uygulaması kaldırılmazsa siyasetçiler esnaftan istediği desteği alamazlar şeklide beyan vermiştim. Ancak o dönemdeki açıklamamızın yanına başka yeyler de eklendi. o sözler bana ait değil. O haberi yazan muhabir arkadaşı arayıp ona söyledim. Zaten o muhabir o yemekte de yoktu. Biz o yemeği Akçaabat'ta yaptık. Ben kanunları bilen bir adamım. komisyon toplantısı olmuş, benim ağzımdan niye olmamış diye bir laf çıksın ki. 10 yaş konusu ile ilgili her zaman açıklama yapıyorum ve yaptım da. 10 yaş şoför esnafını mağdur eder, yetkililer bunu kaldırsın demişimdir fakat UKOME'nin toplanma yetkisi büyükşehir belediye başkanının yetkisindedir. Ancak UKOME, Büyükşehir Belediye Başkanı yüzünden toplanmıyor gibi bir sözüm olmadı. Başkasının yetkisini ben kullanmam, bunu konuşmam da." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber