Akçaabat'ta belediye personeli iftarda buluştu

Akçaabat Belediyesince düzenlenen iftar programında Başkan Türkmen, Belediye personelleri bir araya geldi.

Akçaabat'ta belediye personeli iftarda buluştu

Düzenlenen iftar programına; Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Osman Nuri Ekim, Yerel Yönetimler Başkanı Uğur Cinemre, Cevat Birinci ve çok sayıda belediye personeli katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu programda konuşan Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Sizlerin milletvekili olarak sizler nasıl gayret ediyorsanız Türkiye için Trabzon için ve Akçaabat için bizler de aynı şekilde gayret etmeye devam ediyoruz. Seçildiğimiz günden beri ülkemiz için gece gündüz mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda bölgemizin parlayan yıldızı olan Akçaabatımız için yaptığımız birkaç projeden kısaca bahsetmek istiyorum. Akçaabat’a Trabzon üniversitesini kazandırdık.  Üniversitemiz kuruldu. Rektörü dahi atandı. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Hemen yanı başına Akyazı’ya 900 yataklı şehir hastanesini yaptık. Söğütlü’nün bitimine Akçaabat için spor okulu yapıyoruz. Turizm memleketi Akçaabat için Hıdırnebi’yi yeni Uzungöl yapacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Emniyet Müdürlüğü binasını da Kaymakamlık binasını da yapıyoruz. Bütün bunlar Akçaabatımız için yaptığımız projelerden birkaç tanesi. Sağlık merkezi, eğitim merkezi turizm merkezi Akçaabat için mücadele ediyoruz. Bizler ve sizler gelişmeye geliştirmeye her zaman devam edeceğiz.” dedi.

Belediye olarak kalabalık ve büyük bir aileyiz.

Düzenlenen iftar programında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediyesi’nin memurlarıyla işçileriyle şirket elemanlarıyla iş-kur personelleriyle kalabalık ve büyük bir aile olduğunun altını çizdi. 

“Yaptığımız her hizmette sizlerin emeği var.” diyen Başkan Türkmen, “ Bu güzel Ramazan akşamında mesai arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Sizlerle birlikte çalışarak Akçaabat’ın yerel hizmetlerini yürütüyoruz. Halkımızın mutluluğu ve rahatı için çalışıyoruz. Alt yapı hizmetlerinden tutunda yolundan, suyundan, asfaltından, mezarlık işlerinden, temizlik işlerine kadar velhasıl yerel hizmetlerin hepsiyle meşgulüz.  Akçaabat’ın rahatı sizlerin elinde ve inanıyorum ki hepimiz bunun bilincinde olarak bu doğrultuda çalışıyoruz. Akçaabatımız; bölgemizde ve ülkemizde belediyecilik hizmetleri yönünden öne çıkmıştır ve herkes tarafından takdir edilmektedir. Kültür, sanat ve turizm şehri olan ilçemizin öne çıkmasında en büyük pay çalışanlarındır. Sizlere bu hizmetleriniz için teşekkür ediyor, kalan günlerde hayırlı Ramazanlar geçirmenizi diliyorum.”  dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber