Akçaabat'a 3 yeni kitap

Akçaabat Belediyesi Kültür Yayınlarına 3 yeni kitap daha ekledi.

Akçaabat'a 3 yeni kitap

Trabzon'un Akçaabat İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü anısına; Veysel Usta ve Ülkü Köksal tarafından hazırlanan “Yüzyıl Önce Karadeniz Muhacirlik Defteri” adlı kitap, Ahmet Köksal ve Veysel Usta tarafından hazırlanan “Yüzyılın Ardındaki Karadeniz Rus Bombardımanları” adlı kitap ile son olarak daha önce kurtuluş kutlamaları çerçevesinde belediye tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren şiirlerden oluşan “Akçaabat Şiirleri” adlı kitap olmak üzere 3 kitap bastırıldı.
 

Kitapların tanıtımı için, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediyesi Kültür Kurulu üyeleri ve kitapların yazarlarının katılımıyla bir tanıtım yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte konuşan Şefik Türkmen, "Belediye olarak tarihimize büyük önem veriyoruz. Tarihimizin yeni nesil tarafından öğrenilmesi bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu kitapları hazırlayan değerli yazarlarımıza, kitapların basımında emeği geçen belediyemiz Kültür Araştırma Kurulu üyelerine ve Kültür Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Akçaabat'a 3 yeni kitap

Akçaabat'a 3 yeni kitap

Akçaabat'a 3 yeni kitap

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber