Yanal'ı kızdıran Emenike sözleri!

Ersun Yanal röportajı bitirip soyunma odasına döndüğünde Deniz Yılmaz'ın, bordo-mavililerin bir puanı kurtarmasını sağlayan Carl Medjani'ye, "Fenerbahçe seni Emenike'nin yerine forvete transfer edecekmiş" esprisi üzerine soyunma odasına girdi.Tam soyunma

Yanal'ı kızdıran Emenike sözleri!

Ersun Yanal röportajı bitirip soyunma odasına döndüğünde Deniz Yılmaz'ın, bordo-mavililerin bir puanı kurtarmasını sağlayan Carl Medjani'ye, "Fenerbahçe seni Emenike'nin yerine forvete transfer edecekmiş" esprisi üzerine soyunma odasına girdi.

Tam soyunma odasına girerken patlayan kahkahalar üzerine Deniz'den esprisini tekrarlamasını isteyen Yanal'ın ardından da, "Aferin! Aferin size! 2 puan daha bıraktık. Avrupa Kupalarına gitmeyi tehlikeye attık. Siz gülüp eğleniyorsunuz" şeklinde oyuncularını sert şekilde fırçaladığı bildirildi.

''Bazıları bu takımda oynamak istemiyor!''

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal; 1-1 biten Gençlerbirliği maçını Mehmet Ekici, Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı'nın yokluğunda Majeed Waris, Erkan Zengin ve Mustapha Yatabare üzerine kurmuştu. Fakat Erkan haricinde Waris ve Yatabare'nin neredeyse topla hiç buluşamaması, Waris'in yerine giren İshak Doğan'ın çok fazla hata yapması, Yatabare'nin yerine oyuna giren Soner'in ise maça ağırlığını hiç koyamaması tecrübeli teknik adamı kızdırdı. Yanal'ın maç sonunda yardımcıları ile yaptığı değerlendirme toplantısında; "bazıları bu takımda olmak istemediklerini bir kez daha net şekilde gösterdiler" dediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler