Kanserden ölen Murtaza Hazar'dan yürek yakan vasiyet

Adıyaman'da kanser nedeniyle 26 yaşında hayatını kaybeden hayvan sever Murtaza Hazar'ın yürek yakan vasiyeti.

Kanserden ölen Murtaza Hazar'dan yürek yakan vasiyet

Adıyaman'da kanser nedeniyle 26 yaşında hayatını kaybeden hayvan sever Murtaza Hazar'ın yürek yakan vasiyeti, ailesi ve arkadaşları tarafından 9 ilde gerçekleştirildi.

  Adıyaman Sokak Hayvanlarını Koruma Platformu kurucusu olan ve boş vakitlerini sokak hayvanlarıyla geçiren 26 yaşındaki  Murtaza Hazar, kanser hastalığı nedeniyle geçen hafta yaşamını yitirdi.

Haber7'de yer alan habere göre, arkadaşlarından sokak hayvanlarını yalnız bırakmamaları ve yiyecek vermelerini isteyen Hazar'ın vasiyetini yerine getirmek üzere, Adıyaman Merkezli 9 ilde sokak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştirildi.

Oğlunu kansere kurban veren Murtaza’nın annesi Hazar ise yaptığı açıklamada, “Etkinliği yapanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür şeylerin devamını istiyorum. Herkese buradan teşekkür ederim. Oğlum hayvanları Severdi, çok severdi, baya ilgiliydi. Bu dünyanın dilsiz canlıları diyordu." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler