Abdullah Avcı: Bu şehrin en büyük markası Trabzonspor

Trabzonspor, Başakşehir'i kendi evinde 1-0 mağlup etti.

Abdullah Avcı: Bu şehrin en büyük markası Trabzonspor

Bakasetas'ın golüyle gelen galibiyetin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şu şekilde konuştu:

Ligin en organize olan takımıyla oynadık. Oyunun iki bölümünü anlatmak lazım. Birincisi kale atışındaki baskımız. Oyunu arkadan kuruyorlar. Bek stoper arası koşan çok iyi oyuncuları var. Okaka ile indirdiği topları var. Baskılarımızla ilk yarıda üstün oyun oynadık. İlk yarının sonlarına doğru bekleri oyuna çıkmaya başladı. Sayısal olarak çok gelmeye başladılar. Amacımız aksıyor sahasında baskılar yapıp fırsatlar yakalamak ki yakaladık. Sonraki bölümde Başakşehir topa sahip olarak çok iyi mücadele örneği gösterdiler. Organizasyonları var ama çok fazla pozisyon vermedik. Ligin en güzel takımlarından bir tanesi. Hep Avrupa Kupalarındalar. Onlara başarılar dilerim.

Biz kırılmalar yaşıyoruz. Artık daha bir standarda oturtmak istiyoruz. Oyun kimliğini oturtmak istiyoruz. Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin. Biz hiç vazgeçmedik. Doğru zamanda iyi bir galibiyet oldu. Her kulvarda Trabzonspor da var ve olmaya da devam edecek. Bir teşekkür de taraftarlara, saygınlığa, benim onlara olan saygıma, başından beri verdikleri desteğe. Ben hep söylüyorum bize transfer değil taraftar lazım. Bu şekilde devam etsinler.

Maç önü konuşmalarımda genel bir sürü şeyler var. Trabzonspor büyük bir kulüptür. Biz hizmet için varız. Kulübe hizmet vardır. İlişkiye hizmet yoktur. Burası bizim ailemizdir. Dışarıya nasıl bilgi gidiyor bilmiyorum. Biz bu organizasyonları daha iyi hale getirebilmek için uğraşıyoruz. Daha iyi hallere gelebilecek potansiyelleri var. Kendi içlerinde kendi yarattıkları problemlerle boğuşmasınlar. Paçalarına yapışmasınlar. Bu şehrin en büyük markası Trabzonspor. Biz ona hizmet etmeye devam edeceğiz.

Transferle ilgili kulübü sürdürülebilir durumunu oluşturabilmek için menfaatleri doğrultusunda ne ise o şekilde hareket edeceğiz. Şu an Edin’in dondurma gibi bir durum var.

Bu işin içinde iniş çıkış sakatlık var. Peres çok özel bir oyuncu. Onun olmaması, Dorukhan’ın sakatlanması, Visca’nın aynı şekilde olmaması bizi bir oyun kimliği arayışına itti. Bir şeyleri deniyoruz iyi gidiyor, 2 maç sonra değişebiliyoruz. Peres özel bir oyuncu. Sakatlanmadan devam edebilir umarım.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor