61’den 60’a kitaplarla yollarda

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesinde birbirinden değerli etkinlikler yapılmaya devam ediliyor.

61’den 60’a kitaplarla yollarda

Yapılan etkinlik sayısının bir ayda yüzde üç yüz artış gösterdiği projede okullar, öğrenci ve öğretmenler hız kesmeden sahayı yeniliklerle donatmaya devam ediyorlar.

Ortahisar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, proje kapsamında kendilerine kardeş seçtikleri Tokat Almus Akarçay YİBO’ya  1461 kitap hediye etmek üzere bugün yola çıktılar.

61’den 60’a kitaplarla yollarda

OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMASIN KAVUŞTURUR

Öğrenci ve öğretmenleri yolcu eden İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, "Yapılan her etkinlik ve bu etkinlikleri sahiplenen öğrencilerimiz bizlere yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Sizler kitaplara kurduğunuz köprülerle birbirinize bağlanıyor ve bizleri daha da umutlandırıyorsunuz.

61’den 60’a kitaplarla yollarda

YOLUMUZ NEYSE YOLCULUĞUMUZ ONADIR

‘Bizler sizin için her zorluğu kaldırmaya ve yolunuzu güzelleştirmeye hazırız. Bu anlamda kitaplarla bir olmak ve sizinle aynı yolda olmaktan gurur duyuyorum.  Yolumuz ne ise yolculuğumuz onadır’ dedi.

61’den 60’a kitaplarla yollarda

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim