Cenap Serdar

Cenap Serdar

Yıkılmadık, Ayaktayız

Trabzonspor, Ankaragücü karşısında kötü futbol oynamadı, bazen gol şansa bağlı oluyor bu da olmayınca maalesef gol gelmiyor. Her ne olursa olsun Trabzonspor oyuncu kadrosu bu ligin en kaliteli oyuncularından oluşuyor ve herkes görecek bu takım kesinlikle şampiyon olacak ancak, burada dikkat edilmesi gereken bazı faktörler var; Şampiyonluğa oynayan diğer takımların saha dışı çalışmaları ve provokasyonları, 

Trabzonspor ve Hakemler başlıklı yazımda özetle;

 Şampiyonluğa oynayan bir takımın Yönetim, Teknik ve Futbolcu kadrosunu  olumsuz şekilde eleştirip, kulüp ve takım içerisinde kaos ortamı yaratmak sadece rakip takımların işidir, Trabzon spor taraftarına ve medyasına düşen görev ise   şampiyonluk parolası bilinciyle takımlarına her ortamda sahip çıkmalarıdır.

 Bundan sonra Trabzon yönetimi,  yanlış hakem atamalarını ve kararlarını takip edecek bir komisyonu mutlaka kurmalıdır. Yapılan Hakem yanlışları bu komisyon tarafından süratli şekilde değerlendirilip, vakit geçirmeden kamuoyu ile paylaşılmalı ve mutlaka MHK’ya bildirilmelidir. Yoksa atı alan Üsküdar’ı öyle bir geçer ki, maazallah bize nal toplamak düşer benden söylemesi.”

hususlarını dile getirmiştim ve son Ankaragücü maçında da bu isteklerimde ne kadar haklı olduğum ortaya çıkmıştır. Trabzonspor yönetimi fazla centilmen olursa her türlü ayak oyununun döndüğü bu yarışta çok büyük yaralar alacağı muhakkaktır. Tabi ki fazla agresif ve kırıcı olmayalım ancak,  hakkımızı ararken de aslan kesilmesini bilelim, Fenerbahçe kulübünün hocası Aykut KOCAMAN’ın açıklaması ile hakemlerin kafası karıştı, bu hafta ise Aykut KOCAMAN’a bu yönde sorular yöneltildiğinde nasıl basın toplantısını aceleyle terk etti hepimiz gördük, çünkü adam amacına ulaşmıştı bundan sonraki açıklamaların kendisine zarar vereceğini biliyor.

Aman dikkat edelim bu takım gerçekten çok iyi ve kaliteli TV’lerde yapılan anketlere ve tartışma programlarına bakarak sakın karamsarlığa kapılmayın, lig sonunda herkes şampiyonun kim olduğunu görecek, bu hafta Fenerbahçe’ye ve Aykut KOCAMAN’a da şimdiden geçmiş olsun diyorum.

 

Değerli okuyucularımdan sadece 1 (bir) kişi eleştirisinde şunu diyor sen siyasi içerikli yazılar yaz spordan anlamazsın; Bunu söylemesinin nedeni bu takıma çok iyi kariyerli bir kaleci alalım bizim kalecilerimiz rehavete kapılmasın daha çok çalışırlar düşüncesiyle yazdığım bir yazı ile ilgiliydi. Yazıda, tenzih ederim ne Onur’u ne Tolga’yı ne de Trabzonspor da ki diğer kalecileri kötülemek gibi bir amaç da yoktu üstelik neyse;

 

8 yaşında Trabzon Gençler Birliği takımında Futbol oynamaya ve aynı zamanda Judo sporu yapmaya başladım. 22 yaşıma kadar aktif amatör sporculuk yaptım. Daha sonra sakatlanmam ve iş hayatına atılmam neticesiyle aktif spordan koptum ancak, Rize de görev yaptığım 7 yıllık sürede Antrenörlük belgesi alarak Rize İyidere spor, Telekom Spor ve Esnaf Spor takımlarını çalıştırdım, Daha sonra Kastamonu sporun tam 6 yıl boyunca yönetiminde bulundum ve çok defalar Futbol şube sorumluluğu ve Başkan yardımcılığı yaptım. Hentbol süper liginde oynayan Kastamonu GSGM Hentbol takımının Başkan yardımcılığını görevinde bulundum. Bu takım ile iki kez Okullar Dünya Hentbol şampiyonasına katıldım. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da okul sporlarına verdiğim desteklerden dolayı takdir belgesi aldım. Halen Türkiye Judo ve Kuraş federasyonu Başkan vekiliyim. Bu köşede sporla ilgili yazdığım yazılar dikkatli okunursa ne kadar haklı ve gerçekçi oldukları görülecektir. Bu şekilde spor kariyerime ekleyecek daha bir çok aktivite var, sadece bir kişi de olsa sayın okurumun bir şeyleri tam bilmeden eleştirilerde bulunmasının yanlış olacağını kendisine belirtmek için kırıcı olmadığına inandığım bu yazıyı yazmak  istedim.

 

Saygılarımla

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR