Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzonspor ve Teofilo

Trabzonspor ligde muhteşem bir çıkış yakaladı, uzun yıllar sonra derbilerin  tamamı kazanıldı,  yönetim, taraftar ve takım bütünleşmiş şehirde şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanmış, umarım bu bir rüya değildir.

Bu muhteşem hava rakipler tarafından mutlaka sabote edilmeye çalışılacak, ortaya TS ile ilgili olur olmaz haberler atılacak ve bu sayede Trabzon spor karıştırılarak zirveden indirilmeye çalışılacaktır. Aman dikkat! bundan sonra hiç olmadık bir maçta takım yenilebilir de sakın kılıçlarınızı hemen çekmeyin, özellikle yanlı basında değişik haberler çıkabilir normaldir, bu olumsuz durumlarda hemen birbirinize kenetlenin, kenetlenin ki rakipleriniz yıkılmaz bir kale olduğunuzu görsün, takım iyi giderken daha iyisini, yani mükemmeli istediğinizde nasıl  olumlu yönde eleştiri yapıp tribünlerden destek veriyorsanız, bundan sonra da en kötü günde dahi bu yapıcı eleştirilerinizi sürdürün, eğer bu yapıcı birlikteliği sağlayamazsak asla başarılı olamayız, yıkılır yerle bir oluruz, tozumuzu atar rakiplerimiz.

Yönetim ve Takıma özellikle Şenol hocaya  her zaman destek olun, onun neler yaptığını gördükçe (Örneklersek; Umut Bulut olayındaki tutarlı davranışı sonrası futbolcunun şu an ki performansı ortada) içinizdeki Trabzon spor aşkını daha da ateşleyin sıkı sıkıya sarılın yöneticilerinize, teknik adamlarınıza ve  tabi ki futbolcularınıza eğer bunu yaparsanız şampiyonluğun avucunuzun içinden kayıp gitmesine asla izin vermezsiniz.

Trabzonspor Yönetimi ve Şenol hocanın  Teofilo GUTİERREZ olayında da yanlış yapmayacağını umuyorum. Sonuçta futbolcu da bir insandır, hata yapabilir bilemediğimiz sorunları olabilir, önemli olan kötü gününde Teofilo GUTİERREZ’e destek olup, takımın yararına onu kazanmalıyız. Ayrıca  bu futbolcu daha bir kaç maç önce yere göğe sığdırılamazken, yaptığı bir hata ile tamamen ilişkisinin kesilmesi istenirse bu yanlış olur. Tabi ki yaptığı kabul edilebilir bir durum değil ama yaptığının yanlış olduğu kendi ülkesinin spor adamları tarafından dahi tenkit ediliyor ve ülkesi tarafından bu hatasını düzeltmesi isteniyor, ayrıca kendisinin de çok pişman olduğuna eminim, bu arada kafasını başka kulüpler de karıştırmış olabilir. Bu nedenle Trabzon sporun golcüye en çok ihtiyaç duyduğu bu uzun lig maratonunda lütfen Teofilo GUTİERREZ’e  de bir şans verin, onun  kazanılması belki de Trabzon sporun şampiyonluğunda önemli bir  katkı  olacak ve bizler o zaman bu güzel katkıyı yapanların hepsine dua edip, isimlerini kalplerimize yazmayacak mıyız.

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR