Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor Kayseri’yi yener mi?

Kayserispor- Trabzonspor1-298-002-001-001-001-001-001-001-001-001-001.jpg

Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetlerinin ardından Akhisar beraberliği moralleri bozsa da, taraftar da gelecek adına umutlu bir beklenti hakim.

Son Akhisar maçının özellikle son bölümlerindeki mücadele ve yeni transfer Marko Marin’in kısa süredeki performansıdır taraftarı umutlu kılan.

Daha sonra yapılan stoper transferi de bu bölgedeki eksikliği giderecek performansta olursa ki, beklenti o yönde taraftarın umudu iki katına çıkıyor.

Teknik direktörle başkan veya yönrtim ilişkisi kadar, teknik direktörle sportif direktör ilişkisi de başarı için çok büyük önem taşımaktadır.

Bunlar, birbirini tamamlayan ve birbirlerine güvenen isimlerden oluşması başarı da önemli bir faktördür.

Bu anlamda Süleyman Hurma- Şotha ikilisinin Trabzonspor adına en iyi transfer olduğunu önceki yazılarımda belirtmiştim.

Bireysel anlamda iyi bir kadro kuruldu.Şimdi bu kadronun takım olma şartlarının oluşmasını beklemeliyiz. Bunun için başkan ve yönetim ile taraftara da büyük görevler düşmektedir.

Öncelikli olarak parasal ödemelerde futbolculara güven verilmelidir. Ödemeler aksatılmadan yapılmalı, özellikle yabancıların bu anlamda güveni kazanılmalıdır.

Çünkü onlar buraya para için geliyorlar. Paralarını alamadıkları zaman sorun çıkarıp disiplinsiz davranırlar.

Geçmiş yıllarda bunu yaşadık. Benim bugünden gördüğüm en büyük tehlike budur. Yönetim bu tehlikeyi yaşatmazsa, bu kadro iyi işlere imza atar.

Tabi bu arada başkan ve tönetimde camiayı kucaklayıp, taraftar da takımına sahip çıkmalıdır. Fubtolcular kriz ortamlarını hep fırsata çevirmek ister.

Böyle bir ortamın doğmaması başarıda önemli bir faktördür.

Kayseri maçı..

Yeni transfer Marko Marin, kısa süredeki oyunuyla tam da Trabzonspor’un aradığı oyuncu olduğunu gösterdiği. Dar alanda çalımlarla rakibi geçebilen Gökdenizvari bir futbolcu..

Rakip defansı göbekten delme adına önemli görev yapacaktır. Kapalı defansları açmada ya ceza sahası önünde faul, ya da içeride penaltı kazandırabilir. Bu durum da Trabzonspor’un galibiyetlerinde önemli rol oynayacaktır.

Kayserispor karşısında Marko Marin’in yanısıra, Yusuf Erdoğan ve N’doye’den de iyi bir performans bekliyorum. Kayserispor’u Trabzonspor’dan puan alacak güçte görmedim. BU anlamda Trabzonspor’un kazanmasını bekliyorum.. (Tahmin: 2)

Kasımpaşa- Fenerbahçe (Tahmin:%60:2 %40:0

Beşiktaş- Başakşehir (Tahmin:1)

Galatasaray- Mersin İdmanyurdu (Tahmin:1)

Rizespor- Sivasspor (Tahmin:%60:0 %40:1)

Antalyaspor- Eskişehrispor (Tahmin:1)

Bursaspor- Gençlerbirliği (Tahmin:1)

Osmanlıspor- Konyaspor (Tahmin:%60:0 %40:1)

Akhisar Belediyesi- Gaziantepspor (Tahmin:%60:1 %40:0)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR