Arif Çetin

Arif Çetin

Skor Aldatmasın

 

KDÇ. Karabükspor ve Videoton beraberliği sonrasında gözler bu maçtan çok Şenol Hoca'nın hafta içerisindeki basın toplantısındaydı. SB. Elazığspor maçı evdeki hanım ve çocuklara bırakılmıştı. Rakibin teknik direktörü konuk ekibin en dikkati çeken ve kulakları çınlatılan ismi konumunda.

Sakatlıklar ve hafta içerisinde gelen eleştiriler derken farklı bir kadro gördük Avni Aker'in kısım kısım sararmış çimlerinde. Zeminin görüntüsü Trabzonspor ile ne kadar özdeşti aslında. İyi hazırlanılmamış yaz dönemi. Camiadaki sararmayı önlemeye çalışan bir hoca. Bir şahıs bu kadar mı camianın her şeyi olur. Camiaya moral vermek, takımı maça hazırlamak, vb...

Colman üzüm üzüme baka baka kaçar pardon kararır diyor bir taraftan. Diğer yandan şikede saklanan isimler cezalı, mahkeme kararı ile tescillenenler ya sahada, yada bayanlar makinesinde elinde mikrofon ile laf dalaşında. Giray Bulak sadece futbolcu peşinde mi binmez. Bu kadar hazırlığı kimin için yapıyor? Cevap bekleyen sinsi ve bir o kadar iç kurcalayıcı sorular.

Geçtiğimiz yılların en zor faul çalan hakemi mahalle bekçisi konumunda. Bir yumuşamış, bir yumuşamış görseniz. Trabzonspor'un bu kadar basit faule ihtiyacı yok. O, iki sezon öncesi 3-3'lük Kayserispor maçı sonrasında yaşananların utancının peşinde. 

Santraforlardan saçsız, uzun boylu ve diğerlerine nispeten yaşlı olanı, Süper Lig'teki son golünü attığında Ortadoğu'da siyasal olarak kış hakimdi. Henüz bahar (!) gelmemişti. Bordo mavili formayla siftah yaptı bu hafta. Yine saçsız ve esmer olanını desen, üç dört kişi arasına öyle bur giriyor ki, sanıyor top cebinde. Çıkınca kendisi de bulamıyor garibim. Ceplerini karıştırıyor ama nafile. Top rakipte.

Bir tek Soner var ben topçuyum diyen. Onu da maazaah arkadaşı faili meçhul ediyordu geçen hafta. Biraz da Alanzinho çalıştı Allah'ı var. Diğer yenimiz bencillik telaşında. Sanıyor ki jöle verecekler bir kaç kutu. Aynı bencillikle giden Yattara bile Mersin kumsalında şu anda. O gitti Mersin'e, Yasin gitmemeli tersine.

Bu arada unutmadan yazayım. Sonuç 2-0. Yeni sezonun ilk galibiyeti. Allah sonumuzu hayır eylesin.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR