Cenap Serdar

Cenap Serdar

Gerçekte kaybeden kim?

Bir Terör örgütü kuruldu kaluberedan önce, adına "ERGENEKON" dediler, ERGENEKON'u da pislediler. Bu isimde bir örgüt olur mu allah aşkına, nasıl örgütse bu Ülkenin Güvenlik birimleri de dahil olmak üzere  bu örgüt hakkında  (Tüzüğü, Yöneticileri, lideri, felsefesi, sağcı-solcu ya da futbolcu)kimsenin bir bilgisi yok.

Bu örgüt hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Devletin Emniyet ve Güvenlikten sorumlu birimleri, vergisini ödeyen bir emekli olarak bana bilgi vermek zorundadır. ERGENEKON nedir? Kim ya da kimler tarafından kurulmuştur?Amacı Nedir? Finansmanını nereden sağlıyor? Yapılanması nasıldır? Kurucuları ve lideri kimdir? üyeleri kimlerdir, hangi kesimlerden oluşmaktadır? bu masum istekleri bir vatandaş olarak öğrenmek en doğal hakkım olsa gerek. Ayrıca; BALYOZ, ARGULA, LİVADİ,FULANA,AYAZMA, CAMİ BOĞAZI, ÜÇ BAHAR örgütleri varmıdır?Varsa bunlar hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum.

Tabiki bu konu ve konular hakkında değil bana hiç kimseye en ufak bir bilgi verecek yetkili bu aleme gelmemiştir. Çünkü böyle  örgüt  veya örgütler ancak, hayallerde kurulmuş olabilir, insanlar hayalleriyle böyle örgütler kurup üye olmuş olabilirler, peki ben de şimdi soruyorum; Hayalimde "Dünyanın en büyük bankasını soymak var" sözünde olduğu gibi acaba bu Türk Adaleti HAYALLERİ de yargılayabilir mi?Öğrenmek istiyorum sadece.

Emekli Paşa Türker ERTÜRK; Kendisine ya emekli ol ya intihar et sözleriyle birilerinin telkinde bulunmaları sonucu şeref ve onuru ile emekli olduğunu söylüyor, Jandarma Kurmay Albay Mustafa ÖNSEL bu ülkede vatanını seven gerçek Türk bir aileden olduğunu söylüyor. Bu şerefli insanlar Türk ordusunda başarılı şekilde görev yaparken bu hale gelmelerinin tek nedeni Ülkelerini, görevlerini ve yaptıkları işi çok sevmeleridir, hiç kimseye uşaklık yapmadan, yalakalık ve yağcılıktan uzakta hak, hukuk ve adalet kavramlarını kendilerine prensip edindiklerinden bu hallere geldiklerine inanıyor ve biliyorum, çünkü benzer durumda bende emekliliği seçtim. 

Ülkemiz için seve seve ölüme gitmek bizim için şereftir, ancak bazılarının üzerimizde  baskı ve hakimiyet kurarak bizleri uşak haline getirmeye çalışması içimizdeki ateşin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Bizler ölümden, tehditlerden, demir parmaklıklardan korkmayan Allahın adaletine inanmış gerçek vatanseverleriz, Ülkemiz ve Milletimiz için seve seve canımızı vermeye hazırız, sadece gelinen bu günde kahpece arkadan hançerlenmek yokmu ! işte o bizleri bitirdi. 

Yazık değilmi bu güzel  Ülkenin şanlı şerefli ordusuna? Yazık değilmi gencecik Teğmenlerin sözde evlerinde bulunan belgelerle, mühimatlarla bağlantı kurdurularak tutuklanmalarına? Bu Teğmenleri Amerika mı? Fransa mı? yoksa İngiltere mi? eğitip bize gönderdi, bir Teğmen kaç yılda nasıl yetişiyor, bir Teğmen Ülkesine nasıl ihanet edebilir? Bir Teğmen  Ülkesini sevmekten daha kötü ne yapabilir?

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK bir sözünde  "Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz daha sağlam askere rastgelinmemiştir. Her zaferin mayası sendedir. Her zaferin en büyük payı senindir. Kanaatinle imanınla itaatinle hiçbir korkunun yıldırmadığı demir gibi temiz kalbinle düşmanı sonunda alt eden büyük gayretin için gönül borcumu ve teşekkürümü söylemeyi kendime aziz bir borç bilirim" hususlarını söylediğini biliyoruz, bu gün bu güzel peygamberler ocağı Orduyu yönetemeyenler olabilir, bu şanlı Ordunun mensuplarına sahip çıkamayabilirler ancak, her ne olursa olsun şehit ve gazilerimizin akıttıkları kanlar bu Ordunun hamurudur, mayasıdır bunu en iyi  bazı savaşlarda düşmanların gördükleri "YEŞİL SARIKLI ASKERLER" vardı sözlerinden biliyoruz.

Gelinen bu günde bir çok General ve Subay gözltına alınıp tutuklanmıştır. Bu tutuklamalar karşısında Ordu sessiz kalmış, Hükümet sesini çıkarmamıştır, çünkü ortada yargılama süreci vardır. Diyelim ki yargılamalar yapılıp bu Askerler hüküm giydi bir şey yok, peki ya haklı bulunup da serbest bırakılırsalar, bunu sonucunda gerçekte kaybeden kim olacak? merak ediyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR