Cenap Serdar

Cenap Serdar

Çifte standart

Trabzonspor taraftarının asmış olduğu “GÜNAHLARIN TAKIMI FENERBAHÇE” pankartı nedeniyle, Futbol Federasyonu  Disiplin Kurulu, çok hızlı bir şekilde Trabzon’a cezayı kesti. Cezanın miktarının küçük yada büyük olması hiç önemli değil sonuçta çok haksız bir ceza oldu bu, şimdi gelelim bu hafta oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçına, maç 6-0 olmuş tüm Fener taraftarı koro halinde slogan atıyor “İ.ne Trabzon Olamazsın Şampiyon” bakalım Disiplin kurulu buna ne ceza verecek ya da disipline sevk edebilecek mi Fenerbahçe’yi, eğer bunu yapmazlarsa Federasyon yönetimi de dahil olmak üzere bunların tümünün taraf olmuş anlamına gelir ve topluca istifa etmeleri gerekir.

Yani bir yerde görsel  masumane bir afiş asacaksın al sana ceza, diğer yerde atılan çok edepsizce bir slogan aferin  sana ceza yok devam, bu nasıl olacak peki buna ceza vermez isen süper ligi sadece Fenerbahçe’ye tahsis et o yalnız başına oynayıp şampiyon olsun, diğer 17 takım başka bir grupta oynasın en güzeli bu ancak, 17’li gruba atanacak Hakem, gözlemci ve Temsilci kesinlikle ülke dışından olsun yani Tanzanya olabilir! onlar daha cesur ve tarafsız oluyorlar.

Fenerbahçe bu hafta Sivas’la oynayacak, Allahın adaleti burada mutlaka tecelli edecektir. Sivas’ın hocası Rıza ÇALIMBAY hakkında zamanında Fenerbahçe taraftarlarınca tribünlere asılan “Rıza efendi iki ekmek bir süt”  pankartının karşılığını umarım Fenerbahçe ve taraftarı çok hazin şekilde Sivas’ta alır.

Trabzon’un Karabük maçı kolay olmayacak, Fenerbahçe maçından sonra Karabük’te yaşanan olaylar Trabzon maçına mutlaka yansıyacaktır. Sonuçta yensek de yenilsek de, ya da şampiyonluğu kaçırsak da sakın üzülmeyin, arkasına Devletin, Federasyonun ve basının tüm birimlerini alarak  şampiyon olmaya çalışan bir Fenerbahçe, diğer yanda ise maçlarında ligin tüm takımlarının inanılmaz motive olduğu, canla başla savaşan, varını yoğunu ligdeki tüm gücünü sadece Trabzon maçında ortaya koyan rakip takımlar ve Futbol Federasyonu ile yanlı basına karşı da savaş veren bir Trabzonspor buralara kadar gelmişse, bu takımla gurur duyup onun önünde saygıyla eğilmeliyiz, dedim ya belki şampiyonluğu kaybedebiliriz ama başkaları gibi bu yolda ONURUMUZU asla kaybetmeyiz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR