Verdiği altın ve parayı geri alamayınca...

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi'nde bir kişi kar payı olarak verdiği kişiden altın ve paralarını alamadığı gerekçesiyle polise başvurdu.Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden Ö.Ö, kar payı karşılığında şüpheli S.K’ye 50 bin TL

Verdiği altın ve parayı geri alamayınca...

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi'nde bir kişi kar payı olarak verdiği kişiden altın ve paralarını alamadığı gerekçesiyle polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden Ö.Ö, kar payı karşılığında şüpheli S.K’ye 50 bin TL para ile 124 gram altın verdiğini ve iflas etmesi sebebiyle her ay alması gereken kar payını alamadığını belirti. Ö.Ö, ifadesinde şüpheli S.K’ya verdiği para ile altınını geri alamadığını ifade ederek şikayetçi olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili şüpheliyi ararken soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam