Uludağ'da çat kapı denetim

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, çat kapı çıktıkları Uludağ'ın zirvesinde bir takım incelemelerde bulundu.  Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ, sıcak günlerde de vatandaşın tercihi oldu. Vatandaşların 4 mevsim

Uludağ'da çat kapı denetim
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, çat kapı çıktıkları Uludağ'ın zirvesinde bir takım incelemelerde bulundu. 
 
Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ, sıcak günlerde de vatandaşın tercihi oldu. Vatandaşların 4 mevsim tatil için geldiği Uludağ'a çıkan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte bir takım incelemelerde bulundu. Kirazlıyayla'da başlayan incelemeler, oteller bölgesi, Çobankaya ve civarıyla devam etti. Telesiyej'e binerek oteller bölgesinden zirveye kadar uzanan geniş bir alanda inceleme gerçekleştiren Vali Karaloğlu ve Bakan Müezzinoğlu oldukça soğuyan hava karşısında yaşadıkları şaşkınlığı gizleyemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam