Trabzon’un sesi daha gür çıkacak!

Türkiye’nin değişik illerinde faaliyet gösteren Trabzon dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Trabzon Dernekleri Federasyonun daveti ile İstanbul’da bir araya geldi.İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMATrabzon Dernekleri Federasyonu  İstanbul ve Marmara bölgesinde f

Trabzon’un sesi daha gür çıkacak!

Türkiye’nin değişik illerinde faaliyet gösteren Trabzon dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Trabzon Dernekleri Federasyonun daveti ile İstanbul’da bir araya geldi.

resim-2.jpgİSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA

Trabzon Dernekleri Federasyonu  İstanbul ve Marmara bölgesinde faaliyette olan, Türkiye genelinde Trabzon’la ilgili faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarıyla beraber "Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri’’ Etkinliğini gerçekleştirecek. 27 Şubat – 02 Mart 2015 tarihleri arasında Feshanede gerçekleştirilecek olan "Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri" ile ilgili İstanbul’da geniş çaplı bir kahvaltılı toplantı gerçekleşti. Toplantıya Türkiye genelinde Trabzon’la ilgili faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı

27 ŞUBAT - 2 MART’TA FESHANEDEYİZ

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir toplantıda şu açıklamalarda bulundu: “Trabzon’umuzun birlikteliğini, gücünü ve sesini, hep birlikte göstereceğimiz bu etkinliğin koordinasyon ve planlaması konusunda görüş alışverişinde bulunmak için  dernek başkanları ve basın mensupları ile kahvaltılı istişare toplantısı düzenledik. 27 Şubat – 02 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshanede gerçekleştireceğimiz "Trabzon’un Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri’’ etkinliğine herkesi davet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam