Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecekler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanan Mazhar Yıldırımhan ile Bakanlık İdari Mali İşler Daire Başkanlığına atanan Mehmet Baş ilk iş gününde Ankara'da bir araya gelen...

Trabzon'u en iyi şekilde temsil edecekler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanan Mazhar Yıldırımhan ile Bakanlık İdari Mali İşler Daire Başkanlığına atanan Mehmet Baş ilk iş gününde Ankara'da bir araya gelen Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur  Trabzonlu hemşerilerimizin bürokraside böylesine önemli görevlere gelmesi nin  gurur verici olduğunu söyledi.

Cumur başkan bu görevlendirmeden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

ANKARA'DA BULUŞTULAR

 DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay 'ın aralarında olduğu hemşerileriyle Ankara'da kahvaltıda bir araya gelen Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, "Yakından tanıdığım sevdiğim bir dost olan her konuda güven veren başarılı bir kişiliğe sahip Mehmet Baş kardeşimiz bu görevi de hakkıyla yapacaktır. Yine aynı şekilde her zaman başarılı çalışmaları ile gurur duyduğumuz Mazhar Bey'de Trabzon'u Ankara'da en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam